Hos Hartmanns kan du blive vikar inden for en række forskellige fagområder. Uanset om du bare skal have et studiejob, vil snuse til forskellige brancher eller være fuldtidsvikar, er du velkommen til at kontakte os.

Vil du være vikar?

For at blive vikar i Hartmanns skal du oprette dig i vores emnebank. Efterfølgende får du et login, hvor du kan vedlige holde din profil.

Du kan oprette en profil i vores emnebank HER.

Om at være vikar

Du bestemmer selv, hvor, hvornår, og hvor meget du vil arbejde

Hartmanns sammensætter vikariater, som matcher dine ønsker, behov og kvalifikationer. Hartmanns fungerer som din arbejdsgiver og betaler din løn, dine feriepenge, ATP mv.

Er du fristet?

Som vikar kan du få opgaver i det private eller det offentlige, du kan få store eller små opgaver, hos kendte eller ukendte virksomheder.

Et stigende antal unge studerende bliver vikarer for at afprøve forskellige brancher og jobtyper.

De fleste vikarer i dag er erfarne jobtagere, som nyder de fleksible arbejdstider og skiftende udfordringer. Flere har sagt farvel til en tilværelse som fastansat for at gå ned i tid - det uden nødvendigvis at gå ned i løn.

Og hvad laver en vikar så?

Hver dag kan du møde vores vikarer i receptioner, bag diske, bag rattet, i telefonen eller i produktionen hos vidt forskellige virksomheder og organisationer. Vores vikarer omfatter smede, it-medarbejdere, lagerfolk, analysemedarbejdere, butikspersonale, marketingassistenter og mange andre typer af medarbejdere lige omkring dig.

Løn og registrering af timer

Lønudbetaling foregår fredag i ulige uger. Lønnen beregnes på baggrund af indtastede timesedler. Timerne skal være godkendt af den virksomhed, hvor arbejdet er udført.

Timesedlen skal være indtastet og godkendt af virksomheden senest mandag kl. 8 i ugen efter, at arbejdet er udført, men tidligst når sidste vagt er afviklet i forhold til den aftalte tid. Hvis ikke vil timerne bliver skudt til næste lønafregning, så det er vigtigt at overholde tidsfristen!

Rettidig registrering af timesedler er en betingelse for, at Hartmanns kan udbetale lønnen til tiden. Her er vejledningen til hvordan du registrerer dine timer.

Som vikar hos Hartmanns kan du registrere dine timer online HER. Lønsedler fremsendes til E-boks.

I Vikarhåndbogen kan du læse alt, hvad du har brug for at vide som vikar.

Download dansk version og engelsk version

Du kan oprette en profil i vores emnebank HER.

Endelig kan du holde dig opdateret om aktuelle vikariater på vores facebook-side Vikar i Danmark.

Log på kandidatweb

Hartmanns' kandidatweb er din 24 timers online adgang til Hartmanns A/S. Kandidatweb er lavet i responsive design, så du kan logge på fra din smartphone, tablet og computer. På kandidatweb kan du registrere og godkende timesedler, opdatere din kalender med hvornår du ønsker at arbejde, se og opdatere din profil samt uploade relevante dokumenter mv..

Du kan logge ind på Kandidatwebben her

Dit brugernavn og adgangskode finder du i din velkomst e-mail.
Har du glemt dit brugernavn eller adgangskode skal du klikke på [Glemt adgangskode], tast kun din e-mail adresse og klik [Send]. Følg derefter linket i den e-mail du modtager.

Oplever du fortsat udfordringer med at logge på systemet, så tag kontakt til din konsulent fra Hartmanns, der kan hjælpe dig videre.

 

Specialistvikarer

Har du erfaringer inden for nedenstående områder?

Hartmanns formidler specialistvikarer inden for følgende områder:

  • Teknik & medicinal
  • It & telecom
  • Salg & marketing
  • Administration & økonomi
  • Lager & produktion

Som potentiel specialistvikar håndteres din rekruttering af en rekrutteringskonsulent, som har en baggrund, der minder om din egen. Således sikrer vi den bedste forståelse og formidling af dine kompetencer.

Ansættelse på vikarbasis har de senere år bredt sig på mange nye områder. Spørg os hvis du er i tvivl om, hvorvidt netop dine kompetencer kan bruges som specialistvikar. Som specialistvikar kommer du til at beskæftige dig med det, du er bedst til.

Er du studerende eller ung og på udkig efter et job?

Mange unge er i tvivl om, hvad de kunne tænke sig at arbejde med. De fleste vil gerne hjælpe til og tjene penge på noget, der giver mening. Men hvor finder du sådan et arbejde?

Få foden indenfor hos nogle af landets mest attraktive og største virksomheder.

Hos Hartmanns har du muligheden for at arbejde i og opleve kulturen hos flere spændende virksomheder i kortere eller længere perioder eksempelvis i din sommerferie. Det er en god måde at udfordre dig selv, dine ambitioner og dine fremtidsplaner på, samtidig med, at du får opbygget og udbygget dit cv og dit netværk.

Hartmanns er din arbejdsgiver

Selvom du bliver sendt ud til forskellige virksomheder, vil Hartmanns være din arbejdsgiver. Vi sørger for din løn, dine feriepenge, ATP mv. Hvis du er interesseret, vil vi meget gerne høre mere om, hvem du er, og hvad du kan. Registrer dig i vores emnebank HER.

Hos os er der ingen forskelsbehandling

Vi vurderer kandidater uden skelen til alder, køn, religion, etnisk oprindelse, sociale forhold eller politisk observans.

Det siger kandidaterne

Try & Hire-forløb førte til fastansættelse

I juni 2012 tog jeg kontakt til Hartmanns efter at have set, at de søgte kandidater til deres database. En ugen efter jeg havde været til samtale hos Hartmanns, blev jeg ringet op om, at Parker Hannifin i Ballerup søgte en lagerassistent.

Efter et par uger blev jeg indkaldt til en samtale hos Parker Hannifin,, og dagen efter blev jeg ringet op og tilbudt et 13 ugers ’Try & Hire-forløb’. Her skulle jeg udføre normale lageropgaver som varemodtagelse, udpakning af varer og registreringer i systemet. Efter de første to måneder blev jeg tilbudt en fastansættelse på fuldtid.

Parker Hannifin er en super god arbejdsplads med glade og positive kolleger.

Eva Kay, Lagermedarbejder hos Parker Hannifin

 

Kontakt

 +45 7020 0383
Send e-mail

Spørg efter vikar-teamet i den region du bor i.