Er du passioneret, og kan du skabe gode resultater?

Ny kollega

Hartmanns er altid på udkig efter nye talenter til en lang række opgaver og ansvarsområder. Alle nye medarbejdere deltager i Hartmanns' introduktionsprogram.

Vi tager os af udvikling og videreuddannelse af alle vores medarbejdere.

Et sundt arbejdsliv

At skabe mening og energi til virksomheder og kandidater kræver energi, og det er dét, vi i Hartmanns forventer af vores medarbejdere. Arbejdet handler ikke kun om medarbejdernes egen følelse af trivsel. Deres trivsel og energi bør smitte af både internt og eksternt. Derfor er et sundt arbejdsliv, personlig udvikling og stolthed en top prioritet i Hartmanns. Vores ambition er at være en af ​​de bedste og mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Kåret til Danmarks Bedste Arbejdplads top 10 i 6 år i træk  og vinder af "Life Balance" Award

Great Place to Work Institute har de seneste 6 år placeret Hartmanns i top 10 i kategorien over Danmarks Bedste Arbejdsplads. I 2012 modtog vi desuden "Life Balance" Award i anerkendelse af vores inspirerende og positive initiativer til at støtte balancen i vores medarbejdere arbejdsliv.

Hartmanns ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere

Hartmanns ønsker at arbejde sammen med mennesker, der tager føringen og viser vejen. Vi ønsker de bedste kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Gør du?

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os eller sende os en uopfordret ansøgning.

 

Nina Cordth
HR Chef

+45 4121 1310
Send e-mail

Hartmanns' medarbejdere

"Jeg elsker at arbejde for Hartmanns, fordi hver dag er en udfordring, og fordi jeg altid lærer noget nyt. Jeg arbejder med kolleger, som er uhyre kompetente i alle aspekter af deres arbejde, og vi er alle villige til at udveksle ideer med hinanden. Hartmanns er også en fremragende arbejdsplads med en stor følelse af fællesskab."

Susanne Lund, Senior Business Consultant

Ledige stillinger

Ambitiøs Account Manager

Marketingkoordinator