Geografi 
  • Hovedstaden (inkl. Nordsjælland), Øvrige Sjælland
Kontaktperson 
Telefon 
+45 4121 1344
Jobmærke 
1000131
Ansøgningsfrist 
01-01-2017

Divisionschef til Jespers Torvekøkkens kantinedivision

Jespers Torvekøkken vækster på kantinedriften i Danmark og flere spændende kunder er på vej, vil du sikre den fortsatte drift og udvikling? Hartmanns søger for Jespers Torvekøkken en leder der har styr på forretningen og driften, du skal prioritere at være ude hos medarbejderne og kunderne når der er behov for det. Formår du at bevare overblikket i en presset hverdag og kan du bringe Jespers Torvekøkkens strategi helt ud i kantinerne? Så er det dig vi har brug for?  

Jespers Torvekøkken er en virksomhed i vækst, der driver kantiner, leverer frokostordninger, laver mad til selskaber og producerer færdigretter. Fundamentet i Jespers Torvekøkken er at levere ærlig og herlig mad med passion. Maden laves fra bunden og bygger på friske og gode råvarer af høj kvalitet. På trods af at virksomheden har eksisteret siden 1991, hersker der stadig en pionerånd - som driver kulturen.

Vil du videreføre en succesfuld vækstpolitik?

Som divisionschef i Jespers Torvekøkken er nøglen til succes og fastholdelse af kunderne og medarbejderne, levering af god kvalitetsmad. Du bliver ansvarlig for de økonomiske, kvalitative og forretningsmæssige mål, som skal realiseres ud fra den overordnet strategi. Det vil udfordre dine lederevner og dit menneske kendskab, dagligt at drive ansvaret for 28 kantiner, medarbejdere og ledere. Som divisionschef skal du blande dig og være involverende, hvilket indbefatter:

  • Udarbejde forretningsplan, mål og handlingsplaner i samarbejde med ledelse og medarbejdere
  • Være medvirkende til at konceptudvikle kantine divisionen
  • Optimering og dagligt driftsansvar for kantiner i fællesskab med medarbejderstaben
  • Ansvaret for de rette medarbejderressourcer er til stede. Igennem uddannelse og organisationsudvikling, sikre medarbejdere har de rette faglige og personlige egenskaber
  • Succesfuld overholdelse af budgetter, ud fra en tæt opfølgning på bl.a. vare forbruget og fokus på lønomkostningerne samt øvrige omkostninger og investeringer
  • Sammen med kundecheferne deltage på nogle kundemøder og tage ansvar for kundepolitikken efterleves
  • Ledelsesrapportering

Du har erfaring med kantinedrift

Du skal bruge hele din erfaring og viden fra kantinedrift. Vi forestiller os du har ledererfaring fra branchen og en uddannelsesmæssig baggrund som kok, tjener, slagter eller andet erhverv, hvor du har opbygget en solid viden om mad.  En divisionschef hos Jespers Torvekøkken er:

  • En synlig leder, som er tæt på sine teams. Du formår at tilpasse dig en organisation, som er ændringsparat, hvilket kræver nogle brede skuldre og en menneskekender
  • Komfortabel i arbejdet med budgetter og planlægning, målstyring og daglig drift
  • Struktureret i tilgangen til opgaver og får tingene gjort
  • God til at optimere den daglige drift og kan lide at have ”orden i tingene”
  • Vant til at kommunikere og dele viden, så medarbejdere føler sig set og hørt
  • Åben, ærlig og ukompliceret i sin omgang med kolleger

Jespers Torvekøkken tilbyder en spændende stilling, hvor samarbejdet ude i kantiner og dine lederegenskaber er med til at skabe succes i jobbet. Du refererer til Frank Kirsch ansvarlig for kantinedivisionen. Du får gode udviklingsmuligheder i jobbet med en lønpakke efter kvalifikationer.

Er stillingen noget for dig?

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior rekrutteringskonsulent i Hartmanns Martin Cordt på mobil 4121 1344 / mail martin.cordt@hartmanns.dk.

Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Søg job