Geografi 
  • Hovedstaden (inkl. Nordsjælland), Hovedstaden (inkl. Nordsjælland), Øvrige Sjælland
Kontaktperson 
Telefon 
+45 4121 1344
Jobmærke 
1000134
Ansøgningsfrist 
09-01-2017

Butina er et kompetencecenter, der udvikler og producerer CO2 bedøvningsanlæg, hygiejnisk blodopsamling og proces systemer til slagterier over hele verden. Butina er en del af den islandske koncern Marel. Marel er stolt af at være verdens ledende leverandør af avanceret udstyr, systemer og serviceydelser til forarbejdning af fjerkræ, fisk og kød samt videreforarbejdning. Vi er den eneste virksomhed, der tilbyder fuldstændigt integrerede systemer til alle fire områder. I partnerskab med vores kunder ændrer vi måden, fødevarer forarbejdes og produceres på. Vores vision er en verden, hvor kvalitetsfødevarer bliver produceret på en bæredygtig og økonomisk forsvarlig måde Vi opererer i et spændende, hurtigt voksende marked, og vores mere end 5.000 medarbejdere arbejder i et internationalt miljø, der fremmer åben kommunikation og fri udveksling af ideer. Vi er spredt ud over hele kloden på 30 lokaliteter. For yderligere oplysninger, se venligst www.marel.com

LEAD Engineer i automation – med flair for kommunikation, sparring og coaching

Kan du anvende din viden og erfaring til at rådgive, vejlede og guide dine kolleger og kunderne –nationalt samt internationalt? Kan du planlægge og strukturere processer og automationsopgaver på maskinanlæg til hele verden? Og har du lyst til at få et stort ansvar i en international koncern, så er stillingen som LEAD Engineer hos Butina sikkert noget for dig.

Grundet, en stor udvikling hos Butina og på teknologien generelt, søges der til PLC afdelingen en dygtig, Lead Engineer. Det bliver en nøglerolle i forhold til det tekniske ansvar, sikre teamets optimering, effektivisering og eksekvering af opgaverne samt en stor hjælp og sparringpartner til kunder, service-, projekt-, tekniskafdeling samt til den tekniske chef, som du refererer til.

Butina i Holbæk producerer og leverer CO2 bedøveranlæg og hygiejniske blod opsamling og proces systemer til slagterier og er verdensførende på området. Resultatet er et betydeligt ordre flow af helt nye slagterianlæg, delanlæg, vedligehold og opgraderinger rundt om i verden og dermed også udvidelse af organisationen i Holbæk.

En dygtig rådgiver og sparringspartner med hands on erfaring

I afdelingen bliver der håndteret nye projekter fra de første tekniske specifikationer kommer ind, forberedelse af software til opstart og senere overdragelse og afrapportering hos kunden. Derudover er der serviceopgaver, der kan variere i kompleksitet og hvor der til tider skal rykkes hurtigt for at hjælpe kunden. I teamet er der foruden dig seks dygtige programmører, der er vant til disse projekter og situationer.

Dine primære opgaver bliver følgende

  •  Skabe en teamånd, hvor du coacher, inspirerer og motiverer dine kolleger. Konstruktiv feedback i forhold til afsluttede opgaver og en daglig sparring på de igangværende
  • Realistisk planlægning, koordinering og udsendelse af medarbejdere i teamet, så der bliver eksekveret på prioriterede opgaver. Planlægge en velfungerende bemanding på hotline
  • Sikre en korrekt afrapportering og dokumentation efter succesfuld færdiggørelse
  • Ansvar for at holde dig (og gruppen) opdateret på hardware- samt softwareudviklingen generelt og især inden for Siemens, men også andre hovedleverandører på området.
  • Rådgiver og sparringspartner til koncernen, kolleger, kunder og leverandører

Du er desuden typen, der selv kan lide at have hands on med opgaver, så du som en naturlighed selv har lyst til at problemløse og hjælpe med afdelingens opgaver. Langt de fleste af kunderne ligger desuden i udlandet og det er vigtigt, at du tager med ud og hjælper og bakker op, når der er brug for det. Ca. 30 rejsedage om året.

En dygtig all rounder på automatik med en inspirerende personlighed

Din uddannelse og erhvervserfaring kan have taget forskellige retninger. Vigtigst er det dog, at du har en bred viden og erfaring inden for el og automatik og derfor forestiller vi os, at du har en el- eller maskinteknisk baggrund. Din viden og erfaring gør, at du kommunikerer klart og tydeligt med stor faglig indsigt og ikke har noget imod at være tungen på vægtskålen, når der skal tages en beslutning.

Butina anvender Siemens step 7 og er også på vej ind i TIA portalen. Det er vigtigt, at du har erfaring med programmering i Siemens, så du kan inspirere og sparre med dine kolleger.

Du er lyttende og informativ og har et positiv indgangsvinkel til opgaver såvel som til kunder og kolleger.

Du taler og skriver et godt engelsk

Butina tilbyder

En virksomhed, hvor alle hjælper og bakker op om hinanden og hvor der ikke er langt til beslutninger, da organisationen i Holbæk er flad og arbejder med stor åbenhed.

Alle arbejder dedikeret med deres opgaver og alle vil også støtte, hjælpe og den nye medarbejder.

Der er mulighed for udvikling på mange faglige områder for alle ansatte, da Butina stadig i fremtiden vil være de førende på markedet.

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior rekrutteringskonsulent i Hartmanns Martin Cordt på mobil 4121 1344 / mail martin.cordt@hartmanns.dk.

Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Søg job