Geografi 
  • Midtjylland, Sydjylland
Kontaktperson 
Telefon 
41211310
Jobmærke 
10173
Ansøgningsfrist 
28-02-2017

Hartmanns er et nordisk konsulenthus med 140 medarbejdere, som skaber resultater i spændingsfeltet mellem mennesker og job. Vi arbejder inden for en række HR-områder - herunder rekruttering, rådgivning af ledige, Newplacement og vikarassistance. Hartmanns' konsulenter er specialister inden for deres fagområder og yder derfor sparring på højt niveau, til både kunder og kandidater.

Hartmanns søger Recruitment Consultants til vores kontorer i Fredericia og Århus

Hartmanns har en mission om med passion at skabe vindere på det moderne jobmarked, og søger Recruitment Consultants, der med passion og vindermentalitet vil være medskabende til den videre ekspansion i Jylland
Hartmanns har desuden kontor i Oslo og arbejder med rekrutteringsopgaver i Grønland – i alt rekrutterer Hartmanns ca. 1000 stillinger om året. Hartmanns er en stærk spiller på jobmarkedet, og du vil få en konceptualiseret og velfunderet organisation i ryggen, som vil støtte dig i dit arbejde og hjælpe dig til succes.

Recruitment consultant i Hartmanns' optik

Du får base på vores kontor i Århus eller Fredericia, hvor du arbejder med rekrutteringsopgaver og projektansættelser. Du deltager sammen med Account Manageren på kundemøder for at sikre det rette match mellem kunde og kandidater.
Du trives med at arbejde med veldefinerede processer og arbejder vedholdende for at finde de rette kandidater til kunderne. Du har ansvaret for rekrutteringsprocessen – alt lige fra skrivning af stillingsopslag, over search, til interviews og anbefaling af kandidater til kunder. Du motiveres af at arbejde i en ambitiøs virksomhed og er selv ambitiøs på din kunder og kandidaters vegne.

Kompetencer

Din væsentligste kvalifikation er, at du minimum har arbejdet tre år med rekruttering af forskellige typer af profiler. Du arbejder som rekrutteringskonsulent i rekrutteringsbranchen eller som rekrutteringskonsulent i en større virksomhed.

Det er vigtigt, at du er resultatorienteret, har et kommercielt mindset og kan lide at arbejde i spændingsfeltet mellem mennesker og job.

Du formår at rådgive kunderne og udvælge de kandidater, som skaber vores kunders fremtidige succes. Derudover sætter du pris på en udadvendt rolle og er vant til at sparre med ledere og HR-medarbejdere på flere forskellige niveauer. Stærke sproglige kompetencer inden for dansk og engelsk er et must, da du skal udarbejde stillingsopslag og rekruttere både specialister og generalister såvel nationalt som internationalt.

Talentspotter

  • Du har et kommercielt mindset suppleret med relevante faglige kompetencer og erfaring.
  • Du har solid erfaring med search – herunder brugen af sociale medier.
  • Du er god til at skabe tillid hos kunder og kandidater og stiller skarpt på processer og kvalitet.
  • Du har et vidt forgrenet og aktivt netværk.
  • Du har erfaring med at arbejde internationalt og er forhandlingsvant på engelsk.
  • Du har gode IT kundskaber og har lyst til at sætte dig ind i nye systemer.

Hartmanns er et dynamisk og inspirerende miljø

Vi fejrer vores resultater på tværs af hele organisationen og forholder os til den dobbelte bundlinje – den økonomiske & resultatorienterede samt den menneskelige & etiske. Hartmanns deltager i GreatPlacetoWork og har gennem de seneste 5 år ligget i top 10 over Danmarks bedste arbejdspladser. Dette er sket gennem et konstant fokus og arbejde med medarbejdertrivsel og indflydelse samt klare mål for alle medarbejdere.
Hartmanns er et nordisk og velrenommeret konsulenthus med 20 års indgående erfaring på jobmarkedet. Hartmanns arbejder inden for 5 workstreams: Extended Workforce, Newplacement, Search og Selection, Business Consulting og Job Consulting. I Hartmanns arbejder 140 passionerede kollegaer.

Hartmanns arbejder med veldokumenterede processer og arbejder hele tiden på at forbedre sig til fordel for vores kunder og kandidater. Vores dygtige og engagerede kollegaer arbejder inden vores 4 værdier: Samarbejde, resultatskabelse, innovation og gensidig respekt. Vi lægger vægt på en sjov hverdag, hvor alle bidrager til fælles mål i strategi2020.

Du vil referere til regionschefen for henholdsvis Sydjylland eller Midtjylland.

Søg stillingen online HER, hvor du angiver jobkoden 10173, og hvor du kan uploade ansøgning og CV. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte HR-manager, Nina Cordth, på nina.cordth@hartmanns.dk eller mobil +45 41211310.

Vi ønsker, at du kan starte hurtigst muligt, men vi venter på de helt rigtige.