Geografi 
  • Hovedstaden (inkl. Nordsjælland)
Kontaktperson 
Telefon 
+45 4121 1319
Jobmærke 
1000150
Ansøgningsfrist 
22-03-2017

MOE er en af Danmarks førende rådgivere inden for Infrastruktur, Byggeri og Design, Erhverv og Bolig, samt Energi og Industri. Vi står bag det ingeniørmæssige design af en lang række store og bemærkelsesværdige projekter i Danmark og i udlandet. MOE er en nordisk koncern i vækst, med ca. 650 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Vordingborg, Aalborg, Aarhus, Fredericia og Oslo, samt med filial i Manila, Filippinerne.

Fagansvarlig VVS ingeniør/ tekniker til fremtidens, moderne byggerier

Vil du være en del af en afdeling, der er i førersædet indenfor boligbyggerier? En afdeling, der befinder sig i spændingsfeltet mellem resultatskabelse, bevarelse af den gode indre kultur, tværfagligt samarbejde og innovation. Vil du sætte dit eget præg på din egen fremtid, hvor du får det faglige ansvar for VVS delen, bliver mentor for de unge eller udvikler dig mod nye personlige mål? Mulighederne er mange hos MOE.

Det DNA, der binder MOE sammen:

” Det skal være både sjovt og udfordrende at arbejde for os. Vi har brug for engagerede og fagligt kompetente medarbejdere. Vi har derfor fokus på videreuddannelse, deltagelse i spændende projekter og en lang række personalegoder. Vi har en uformel omgangstone og sørger for gode sociale rammer med sport- og kulturtilbud, årlig ski- og studietur samt hyggelige fredagscafeer og festlige arrangementer”

”MOE vil være branchens bedste arbejdsplads”

MOE har travlt og der kommer hele tiden spændende byggeprojekter, der kræver den dygtige fagekspertise i rådgivningen. Du bliver en del af afdelingen for ”Nybyg Boliger”, der projekterer store boligbyggerier og samarbejder på tværs af MOE’s andre afdelinger alt efter projekternes størrelse og behov.

Der er muligheder for nøgleroller i store, brandede projekter som eks. lejlighederne i ”Carlsberg byen” eller f.eks. ”Ørestaden”, hvor der udover lejligheder også er P-hus og hotel. Uanset, så har du i alt 90 kolleger i hele divisionen for ”Erhverv og Bolig”, der hjælper dig og glæder sig til at byde dig velkommen.

Du kommer til at referere til afdelingsleder Birger Reitz Clausen. Kendetegnet for ledelsen i MOE er at alle arbejder transparent og er synlige, så det er let at få input og sparring.

Din arbejdsplads bliver MOE’s hovedkontor tæt ved Buddinge Station på Ring 3 og den kommende letbaneforbindelse mellem Ishøj og Lyngby. I alt er der 650 medarbejdere i MOE med ca. 400 medarbejdere tilknyttet hovedkontoret i Buddinge.

Kan du være den fagansvarlige, der også kan dygtiggøre andre?

Du arbejder tværfagligt sammen med dygtige konstruktionsingeniører, el ingeniører og tekniske designere, der alle arbejder dedikeret for et fælles mål: At give kunden værdi gennem stærk faglighed og innovation.

Dine primære opgaver bliver:

  • Projektering og dimensionering af VVS installationer, mekaniske ventilationsanlæg og køling primært i bolig- og erhvervsbyggerier
  • Tilsyn og opfølgning på byggepladsen. Sikre i samarbejde med de andre fagansvarlige, at der er momentum i byggefasen og at aftaler overholdes.
  • Sikre kvalitet til rette tid
  • Myndigheds- og kundekontakt
  • At du med din ekspertise hjælper andre til at blive dygtige. Du har lyst til at være mentor og lade dine yngre kolleger lære af dig.

Du har en tung erfaring med VVS og vil give værdiskabende rådgivning:

Vigtigst er det at du har mange års erfaring med VVS installationer, så du kan varetage det fagtekniske ansvar i rådgivning i MOE’s byggerier.

Du er uddannet bygningsingeniør og har specialiseret dig i VVS eller du er VVS tekniker eller lignende. Du forstår at arbejde tværfagligt, så forretningsgangene sikres og dermed byder du ind med egne input og forslag til løsning af problematikker. Du arbejder med stort overblik og deler ud af din erfaring på en god kommunikativ facon.

Har du kendskab til digitale projekteringsværktøjer som Revit MEP eller MagiCAd, så er det en fordel. Ligesom det også er en fordel, hvis du har projektledererfaring.

Noget for dig?

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV. Du kan også sende dit CV direkte til min mail.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior Business Consultant i Hartmanns Susanne Lund på mobil 4121 1319 / mail susanne.lund@hartmanns.dk.

 Hartmanns varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettes hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler - også inden ansøgningsfristens udløb.

Søg job