Hartmanns Academy er din adgang til Danmarks største og stærkeste vidensplatform

 

 

Hartmanns Academy er et professionelt netværk for ledere og HR professionelle. Det er en stærk gruppe bestående af Hartmanns' bedste kunder og samarbejdspartnere. Formålet med gruppen er at skabe et forum for kompetenceudvikling og videndeling inden for ledelse og arbejdsmarked med fokus på en sund forretning i fremtiden. Hartmanns Academy henvender sig primært til direktører, økonomichefer og ledere inden for HR, salg og marketing.

Anne-Mette Ravn, adm. Dir. For Hartmanns siger: ”det der ligger mig mest på sinde er, at Hartmanns non-profit faciliterer nyeste viden og inspiration indenfor ledelse og HR  til landets mange virksomheder mhp. stærk udvikling og succes. Samtidig kender jeg alt til lederes og HRs travle hverdag, derfor er vores Academy af kort varighed hvert kvartal, men med intens videns tilførsel på ekstraordinært højt niveau."

2018

Få stor inspiration til din ledelse i hverdagen og få viden og indsigt i aktuelle ledelses og HR-udfordringer anno 2017. Det nye program er spækket med de hotteste trends inden for ledelse og HR. Vi har nøje udvalgt de bedste foredragsholdere inden for de fire emner, vi ser som de vigtigste i jobmarkedet lige nu. I 2018 bliver det følgende emner, vi alle taler om:

  • Succeser skabes i relationer - Også i en "High-Tech - Low touch" tid?
  • "Mads og lederpanelet": Ledelsesdilemmaer og fremtidens lederskab
  • Adfærdsledelse og -design: omsæt forskning til målbare forandringer i organisationer
  • From evolution to "The work revolution".

Læring forankres bedst, når man deler oplevelsen med andre.

SIKR DIG JERES MEDLEMSKAB HER

 

Lokationer

Hartmanns Academy 2018 afholdes i København og Vejle

København
DR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
2300 København S

Vejle
Torvehallerne
Fiskergade 2 - 8
7100 Vejle

Konceptet

Du køber ind på et medlemskab, som tilhører organisationen og gælder hele 2018. Der afholdes fire arrangementer om året. Der kommer to stærke og inspirerende foredragsholdere, der supplerer hinanden inden for dagens emne. Mellem de to foredrag vil der blive serveret en luksus frokost. I 2018 vil der den ene gang være en paneldebat i bedste "Mads & Monopolet" stil. Her vil der være de samme fem på scenen både før og efter frokost.

Medlemskabet tilhører organisationen og indebærer 3 pladser pr. gang. Det betyder, at de tre pladser kan skifte mellem personer i organisationen eller jeres kunder fra gang til gang.

Arrangementerne afholdes i DR Byen i København og i Torvehallerne i Vejle. 4 arrangementer, 8 stærke foredragsholdere, 3 pladser hver gang og adgang til Danmarks største vidensplatform.

Udbytte

  • Brug arrangementerne som kundepleje
  • Bliv kompetenceudviklet inden for ledelse og HR
  • Opnå den nyeste viden og inspiration
  • Tilbyd dine medarbejdere kompetenceudvikling
  • Skab relationer til andre virksomheder

 

Det siger deltagerne

Jeg er taknemmelig for at være i en virksomhed som prioriterer - i en travl hverdag, at HR på ARC deltager i Hartmanns Academy. ARC har været med fra start og gennem årene har vi brugt Hartmanns Academy til at samle inspiration og udvikling til både egen udvikling og til ARC. I Hartmanns' valg af temaer, som til stadighed formår at være spændende og relevante viser Hartmanns, at de følger med udviklingen og har fingeren på pulsen, hvad der er oppe i tiden. Jeg ser frem til en ny Hartmanns Academy sæson 2017.
Marianne Vick, HR konsulent, ARC – I/S Amager Ressourcecenter

Absolut værd at tage i ed i sin egen som virksomhedens udvikling, herunder dels at få skabt et nyt professionelt netværk og ikke mindst videndeling i en travl hverdag. Kan anbefales qua mangfoldige og nutidige emner i et interessant miljø og endeligt til en god pris. Nærværende, Knowledge Management, nutidigt og kundeorienteret.
Per Jacomo, HR Partner at Nordea Liv & Pension

Hartmanns Academy er et godt afbræk i hverdagen, hvor man på en spændende og inspirerende måde får ”støvet” sin gamle viden af, eller hvor man får nye og motiverende input om emner, der lige præcis nu er oppe i tiden. Langt de fleste temaer har været inspirerende, ligeså dem som har præsenteret. Rammerne er hyggelige og uformelle, og man har mulighed for at skabe kontakter til områder, man ellers ikke lige ville komme i kontakt med.
Peter Bøving, Manager Human Resources, Emerson Process Management

For mit vedkommende er det spændende foredrag om emner, der er relevante og oppe i tiden. Godt input i en overloadet informationstid.
Allan Nielsen, Kvalitetschef, Sakata Ornamentals Europe A/S

Jeg er utrolig glad for at kunne tilbyde fabriksledelsen Hartmanns Academy. Det er et professionelt arrangement med fokus på inspiration og udvikling. Inspiration om hvad der er oppe i tiden og relevante praktiske cases. Der er altid noget at tage med hjem fra foredragsholderne. Jeg deltager altid selv, hvis der er mulighed for det.
Carsten Houmøller, HR Partner, Haldor Topsøe A/S

Kontakt

Sara Hansen
PR- & Marketingchef

Tel. +45 4121 1335
Send Sara an e-mail