Hartmanns Academy er din adgang til Danmarks største og stærkeste vidensplatform

 

 

Hartmanns Academy er et professionelt netværk for ledere og HR professionelle. Det er en stærk gruppe bestående af Hartmanns' bedste kunder og samarbejdspartnere. Formålet med gruppen er at skabe et forum for kompetenceudvikling og videndeling inden for ledelse og arbejdsmarked med fokus på en sund forretning i fremtiden. Hartmanns Academy henvender sig primært til direktører, økonomichefer og ledere inden for HR, salg og marketing.

Anne-Mette Ravn, adm. Dir. For Hartmanns siger: ”det der ligger mig mest på sinde er, at Hartmanns non-profit faciliterer nyeste viden og inspiration indenfor ledelse og HR  til landets mange virksomheder mhp. stærk udvikling og succes. Samtidig kender jeg alt til lederes og HRs travle hverdag, derfor er vores Academy af kort varighed hvert kvartal, men med intens videns tilførsel på ekstraordinært højt niveau."

2017

Få stor inspiration til din ledelse i hverdagen og få viden og indsigt i aktuelle ledelses og HR-udfordringer anno 2017. Det nye program er spækket med de hotteste trends inden for ledelse og HR. Vi har nøje udvalgt de bedste foredragsholdere inden for de fire emner, vi ser som de vigtigste i jobmarkedet lige nu. I 2017 bliver det følgende emner, vi alle taler om:

  • Kultur, kompleksitet og diversitet - hvordan?
  • High performance teams og organisationer
  • Styrkebaseret tilgang til ledelse og liv
  • Compassionfokuseret ledelse - kan du og tør du?

Læring forankres bedst, når man deler oplevelsen med andre.

Lokationer

Hartmanns Academy afholdes i København og Horsens

København
DR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
2300 København S

Horsens
Horsens Ny Teater
Teatertorvet 1
8700 Horsens

Konceptet

Du køber ind på et virksomhedsabonnement, der gælder for hele 2017. Der afholdes fire arrangementer om året. Der kommer to stærke og inspirerende foredragsholdere, der supplerer hinanden inden for dagens emne. Mellem de to foredrag vil der blive serveret en luksus frokost.

Medlemskabet tilhører virksomheden. Det betyder, at pladserne kan skifte mellem personer i virksomheden eller jeres kunder fra gang til gang.

Konferencerne afholdes i DR Byen i København og i hjertet af Horsens på Horsens Ny Teater.

Det koster kun 15.500 dk. ekskl. moms for 4 arrangementer, 8 stærke foredragsholdere, 3 pladser hver gang og adgang til Danmarks største vidensplatform.

Fordele

  • Brug arrangementerne som kundepleje
  • Tag dine ledere-/HR-kollegaer med til fælles inspiration
  • Bliv kompetenceudviklet inden for HR og ledelse
  • Tilbyd dine medarbejdere kompetenceudvikling
  • Skab relationer til andre virksomheder

Ønsker du et medlemskab, kan du købe det online her

Det siger deltagerne

Jeg er taknemmelig for at være i en virksomhed som prioriterer - i en travl hverdag, at HR på ARC deltager i Hartmanns Academy. ARC har været med fra start og gennem årene har vi brugt Hartmanns Academy til at samle inspiration og udvikling til både egen udvikling og til ARC. I Hartmanns' valg af temaer, som til stadighed formår at være spændende og relevante viser Hartmanns, at de følger med udviklingen og har fingeren på pulsen, hvad der er oppe i tiden. Jeg ser frem til en ny Hartmanns Academy sæson 2017.
Marianne Vick, HR konsulent, ARC – I/S Amager Ressourcecenter

Absolut værd at tage i ed i sin egen som virksomhedens udvikling, herunder dels at få skabt et nyt professionelt netværk og ikke mindst videndeling i en travl hverdag. Kan anbefales qua mangfoldige og nutidige emner i et interessant miljø og endeligt til en god pris. Nærværende, Knowledge Management, nutidigt og kundeorienteret.
Per Jacomo, HR Partner at Nordea Liv & Pension

Hartmanns Academy er et godt afbræk i hverdagen, hvor man på en spændende og inspirerende måde får ”støvet” sin gamle viden af, eller hvor man får nye og motiverende input om emner, der lige præcis nu er oppe i tiden. Langt de fleste temaer har været inspirerende, ligeså dem som har præsenteret. Rammerne er hyggelige og uformelle, og man har mulighed for at skabe kontakter til områder, man ellers ikke lige ville komme i kontakt med.
Peter Bøving, Manager Human Resources, Emerson Process Management

For mit vedkommende er det spændende foredrag om emner, der er relevante og oppe i tiden. Godt input i en overloadet informationstid.
Allan Nielsen, Kvalitetschef, Sakata Ornamentals Europe A/S

Jeg er utrolig glad for at kunne tilbyde fabriksledelsen Hartmanns Academy. Det er et professionelt arrangement med fokus på inspiration og udvikling. Inspiration om hvad der er oppe i tiden og relevante praktiske cases. Der er altid noget at tage med hjem fra foredragsholderne. Jeg deltager altid selv, hvis der er mulighed for det.
Carsten Houmøller, HR Partner, Haldor Topsøe A/S

Kontakt

 

Sara Hansen Lavrsen
PR & Marketingchef

+45 4121 1335
Send e-mail