Hartmanns rekrutterer internationalt - særligt i Norge & Grønland

 

 

Hartmanns har i de seneste år mærket en øget efterspørgsel på et internationalt fokus.

Siden 2010 har vi, udover i Danmark, løst rekrutteringer for virksomheder i Norden. Der har været tale om en sourcing af danske kandidater til stillinger i eksempelvis Grønland og Norge. i 2015 åbnede vi vores første kontor i Norge med stor succes.

Det seneste år har vi udvidet det internationale arbejde. Vi rekrutterer eksempelvis kandidater til stillinger for internationale virksomheder, som åbner danske kontorer, og arbejder bredt med sourcing af danske kandidater til internationale stillinger og internationale specialister til danske stillinger.

Derudover har vi flere internationale samarbejdspartnere, som gør, at vi kan løse rekrutteringsopgaver i det meste af verden.

Grønland

Grønland står over for en spændende udvikling, og Hartmanns deltager aktivt med at bistå de grønlandske virksomheder og organisationer med rekruttering og lederudvikling.

Vi er nu godt i gang på det grønlandske marked, hvor der netop er stor efterspørgsel på hjælp til ansættelser af specialister og udvikling af ledere. Hartmanns har foreløbig hjulpet flere grønlandske virksomheder med rekrutteringer og lederudvikling.

Hartmanns er klar på et spændende samarbejde med de grønlandske virksomheder og organisationer, og vi ser frem til at bidrage med endnu mere udvikling, som Grønland er i fuld gang med.

Vil du vide mere om at være kandidat til et Job i Grønland, så læs her

Ønsker du at høre mere om rekruttering i Grønland?

Kontakt

Dorthe Kjærgaard Flies
Sales director

+45 4121 1336
Send e-mail

Norge

Norges arbejdsmarked bugner, og den lokale arbejdsstyrke kan ikke følge med. Hartmanns har gennem en årrække opbygget et indgående kendskab til det norske marked, og bistår nu et stigende antal norske virksomheder med rekrutteringer og assessment.

I 2015 åbnede Hartmanns kontor i Oslo. Med afsæt i Hartmanns' specialistkoncept arbejder vi med rekruttering af medarbejdere til norske virksomheder - gerne fra den danske talentmasse. Vi oplever, at de danskere, som tager skridtet og flytter til Norge for at forfølge deres karrieremæssige drømme, bliver taget godt imod og oplever en venlig og tryg kultur med plads til alle familiens medlemmer.

Ingeniører, IT- og andre specialister er eftertragtede hos de norske virksomheder, og det samme er dygtige kandidater inden for de fleste brancher.

Vil du vide mere om at være kandidat til et Job i Norge, så læs her

Ønsker du at høre mere om rekruttering i Norge?

Kontakt

Lars Pelch
Sales & Business Development Manager

+45 4121 1333
Send e-mail

Øystein Gjuvsland
Senior Recruitment Specialist

+47 9911 0955
Send e-mail

Roger Johansen
Senior Recruitment Specialist

+47 9973 8999
Send e-mail