Hartmanns forbereder dig på det aktuelle jobmarked. Vi tror på, at det virker, når vi tager udgangspunkt i dig.

Afklaring og rådgivning

Hartmanns hjælper dig med afklaring af dine kompetencer. Som jobsøgende er det en stor styrke at kende sine ressourcer, ønsker og behov. Jo mere afklaret du er, jo bedre kan vi hjælpe dig med at skabe et godt match.

I vores mange forskellige forløb yder vi rådgivning om jobmarkedet og jobmuligheder. Vi fokuserer på at hjælpe dig hurtigst muligt tilbage på jobmarkedet. Gennem din egen indsats, gennem Hartmanns' netværk af virksomheder og gennem virksomheder, der er opsøgt i forbindelse med jobformidlingen.

Hartmanns' forretningsområde, Job Consulting, samarbejder med kommunerne om:

 • Dagepengemodtagere
  • Akademikere
  • Faglærte/ufaglærte
 • Sygemeldte
 • Fleksjobbere
 • Kontanthjælpsmodtagere
 • Flygtninge/familiesammenførte

Akademikere

I Hartmanns varetager vi forløb for ledige akademikere (LVU'ere) i København og omegn. Vi har mere end ti års erfaring med at støtte og vejlede alle typer akademikere i deres jobsøgning og karriereplanlægning. I vores møde med kandidaterne forsøger vi at inspirere, udfordre og vejlede med respekt for den enkelte kandidats faglighed, potentiale og styrker. Formålet med forløbene er altid at bane vejen til ordinær beskæftigelse, i nogle tilfælde ved hjælp af eksempelvis virksomhedspraktik eller løntilskud.

I vores tilbud til akademikere har vi særligt fokus på:

 • Det aktuelle arbejdsmarked og de muligheder det tilbyder i form af varierende efterspørgsel på forskellige faglige profiler, den brede vifte af ansættelsesformer og det skjulte jobmarked.
 • Intensitet i jobsøgningen, dvs. antallet af ansøgninger og omfanget af kontakt til potentielle arbejdsgivere.
 • Faglig og geografisk mobilitet og arbejdet med bredden i jobsøgningen.
 • Virksomhedskontakt som et afgørende element i søgeprocessen, både med henblik på direkte og indirekte afkast.
 • Netværk og SoMe som redskaber i jobsøgningen.

Indholdet i forløbene er dynamiske, således at deltagerne til alle tider præsenteres for aktuel viden om jobmarkedet.

Det siger de om os:

Maria, juli 2017

Jeg har lige afsluttet mit 3-ugers forløb hos jer, og giver nu min vurdering :-)

Jeg synes det har været et helt fantastisk forløb, og er faktisk ret ked af, at det er afsluttet, for det er den mest kompetente hjælp, jeg nogensinde har fået. Jeg har (som du måske kan se i jeres system) være ledig siden oktober 2016, og har været til en utal af workshops i a-kassen, men synes ikke, at det har givet mig noget brugbart. I løbet af de få timer jeg har været hos jer, er jeg blevet klædt meget bedre på, og har fået troen og selvtilliden tilbage.

Hvis jeg skal komme med lidt (konstruktiv) kritik, så kunne jeg godt have ønsket at alt med uopfordrede jobsøgning også var en del af det obligatoriske 15-timers forløb, for det er virkelig en god måde at komme videre. Måske kunne det også blive rykket op i starten af forløbet, så der ville være mulighed for at arbejde med ansøgningerne, mens vi er "under jeres vinger" :-)

Ellers har jeg kun at sige: TUSIND tak for et virkelig godt forløb, og for at I alle er sådan nogle søde og kompetente mennesker :-) Jeg både håber (og så alligevel ikke) at vi ses igen, men er under alle omstændigheder glad for at have muligheden for at brug jer som sparringspartnere, når jeg sidder fast i min jobsøgning.

Rune, juli 2017

Tak for 3 ugers veltilrettelagt kursus, hvor jeg har fået faglig sparring på en række forskellige områder indenfor jobsøgning.

Jeg har bl.a. fået en masse værktøjer til at arbejde med den uopfordrede jobsøgning, hvilket jeg derfor er gået igang med. Bl.a. har jeg under mit forløb hos Hartmanns taget uopfordret kontakt til Rambøll via mail, hvor jeg nu har startet en dialog.

Yderligere gennem øvelser og workshops har jeg arbejdet med områder som afdækning af mine faglige og personlige kompetencer og læse ordene bag jobopslagene. Kurset blevet afsluttet med en grundig og god gennemgang af hvordan en jobsamtale skal håndteres. Alt dette har gjort at jeg kan skærpe min jobsøgningsprocess og er blevet bedre til at fokusere mine ansøgninger på de mest relevante ting.

Torben, juli 2017

Jeg var som udgangspunkt skeptisk, fordi jeg anser mig selv som akademiker af navn, ikke af gavn. Min kandidatuddannelse er en vigtig del af min identitet - jeg har bare ikke brugt den til noget arbejdsmæssigt, så jeg anså mig ikke som en del af målgruppen for kurset. Men jeg skal love for, der er sket en masse:

- Jeg er nået ind kernen af det, jeg er bedst til (tror jeg).
- Mit CV er shinet gevaldigt op.
- Jeg skriver ansøgningerne anderledes
- Og så er jeg kommet på LinkedIn, noget jeg ellers har været uvillig til (I vrider jo armen om på én, hvilket nok er meget godt).

Der er endda lykkedes mig at komme til samtale. Jeg fik ikke jobbet, men det er stadig et fremskridt.
Så alt i alt kan jeg kun være tilfreds med, hvad der er sket på 6 uger.

Lise Grastrup, Selvstændig illustrator & grafisk facilitator

”Som ledig er det bestemt ikke det allersjoveste at være tvangsindlagt til at følge en masse kurser hos anden aktør, bare fordi systemet dikterer, at man SKAL.

Men: Jeg kom til Hartmanns med en moden idé og ønsket om at springe ud som iværksætter, og jeg må blankt erkende, at flere af de kurser jeg deltog i rent faktisk medvirkede til, at jeg blev overbevist om,

at min drøm ville kunne blive til virkelighed, via god sparring og input fra kompetente konsulenter. Og virkelig, det er drømmen så nu, her tre år efter, hvor jeg lever af at lave det, jeg brænder for!”

Kandidater fra efteråret 2016

”Der er en fin veksling mellem "undervisning" og øvelser – det er dejligt at få et lille puf til at kontakte flere virksomheder”.

”Man får nye redskaber til, hvordan man kommer i bedst mulig kontakt med et muligt job og lærer, hvordan man bedst muligt sælger sig selv. Man bliver lyttet til”.

Der er gode jobkonsulenter - eller hvad de nu hedder – med realistiske forventninger til de jobsøgende og en god stemning”.

Vi vil også gerne høre om din oplevelser med Hartmanns. Skriv din anmeldelse her på Trustpilot eller på Facebook her.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for et forløb for ledige akademikere, er du velkommen til at kontakte os.

Sygemeldte

Hartmanns tilbyder karriererådgivning målrettet kandidater på sygedagpenge. Som kandidat er det dig, der er i centrum for vores rådgivning.

Efter lang tids sygdom kan det være svært at vende tilbage til arbejdsmarkedet, selvom du gerne vil. 

5 % melder sig syge hver dag. Særligt gruppen af langtidssygemeldte med tre måneders eller længere tids sygdom vokser i Danmark. Jo længere tids fravær, jo sværere er det at vende tilbage. Nogle glider helt ud af arbejdsmarkedet som følge af en sygdomsperiode og vender aldrig tilbage. Vi kan gøre noget ved det og hjælpe dig videre, hvis du giver os lov.

 

Menneskesyn

I Hartmanns mener vi, at alle mennesker er og kan noget. Derfor tror vi på, at alle skal bidrage til arbejdsmarkedet i det omfang, det er muligt. 

Vi mener også, at det er vigtigt at møde alle mennesker med respekt. Derfor arbejder vi med en anerkendende tilgang til den enkelte.

 • Alle mennesker har ressourcer i forhold til arbejdsmarkedet. Derfor er alle kandidater hos Hartmanns, fordi alle er og kan noget.
 • Vi arbejder proaktivt ved at støtte, rådgive og udfordre dig til at træffe valg, der giver mening i dit liv.
 • Vi tror på jobformidling som et aktiv.
 • Kandidaterne skal vide, hvad vi gør, og hvorfor vi gør det.
 • Vi vil skabe et 100 % resultat. Det betyder, at vi arbejder for det bedst mulige resultat for kandidaten, kunden og Hartmanns.

Samarbejde med kommunerne

Hartmanns samarbejder med mange af landets kommuner. Vi rådgiver inden for mange forskellige typer forløb alt lige fra fysioterapeutisk afklaringsforløb, karriererådgivning over kognitive samtaler til mindfulness. Vi samarbejder med følgende kommuner:

 • Kolding
 • Norddjurs
 • Auning
 • Hillerød
 • Helsingør
 • Næstved
 • Frederiksberg
 • Gribskov
 • København
 • Brøndby
 • Gentofte

Kontakt

Julie Enemark Christiansen
Job Consulting chef

+45 4121 1398
Send e-mail

Kasper Holstein Buhl
Job Consulting chef

+45 4121 1383
Send e-mail

Jan Pinndal
Job Consulting chef

+45 4121 1375
Send e-mail

Log på kandidatweb

Hartmanns' kandidatweb er en portal, der har til formål at understøtte samarbejdet og kommunikationen mellem dig og Hartmanns. Du kan blandt andet bruge Kandidatwebben til at følge dine aftaler med os, uploade relevante dokumenter samt redigere dine kontaktinformationer.

Du kan logge ind på Kandidatwebben her

Dit brugernavn og adgangskode finder du i din velkomst e-mail.

Har du ikke et login til systemet, men ønsker et, så tag kontakt til din primære kontaktperson i Hartmanns, der vil hjælpe dig videre.

Certificering

Hartmanns er medlem af Jobrådgivernes Brancheforening.