Geografi 
 • Grønland
Kontaktperson 
Telefon 
+45 4121 1326
Jobmærke 
1000115
Ansøgningsfrist 
11-12-2016

Om PON Equipment and PON Power Pon Equipment and Pon Power Greenland indgår i den hollandske gruppe Pon, der bl.a. repræsenterer Caterpillar, VW, Audi, Porsche og Linde med ca. 13.000 ansatte i 21 lande. Afdelingen er tilknyttet den danske Pon Equipment afdeling i Danmark. Pon Equipment A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne. Med hovedkontor i Brøndby og en full service filial i Skejby beskæftiger Pon Equipment ca. 125 medarbejdere i Danmark. I Pon deles og udvikles en levende kultur, som bæres af værdigrundlaget Passion to perform, Trust to act, Act responsibly and Make it fun.

Værkfører til eneforhandler af Caterpillar i Grønland

Til PON Equipment and PON Power Greenland ApS’ lokation i Nuuk søger Hartmanns en værkfører, der kan overtage ansvaret for den daglige drift.

Du får en sjælden mulighed for at overtage det selvstændige ansvar for denne afdeling med personaleansvar for pt. 1 mekaniker – samt tæt support fra og samarbejde med relevante kolleger i Danmark. Den primære salgsindsats samt en del af serviceopgaverne vil ligeledes fortsat blive løst med udgangspunkt fra Danmark.

Der er et godt potentiale i det grønlandske marked for salg og service af Caterpillar entreprenørmaskiner, Cat motorer bl.a. til fiskerbåde og andre offshore aktiviteter. Derfor åbnede PON Equipment and PON Power en afdeling inkl. mindre, fuldt udstyret værksted i Nuuk i 2012.

Selvstændigt ansvar for drift af værksted

Du tilbydes en udfordrende og utroligt selvstændig stilling, hvor du i høj grad er afgørende for den videre udvikling.

Dit primære jobindhold bliver:

 • Ansvarlig for velfungerende daglig drift af værksted, lager samt dertilhørende administration, hvor du i mange henseender selv også er operationelt udførende
 • Forestå service og vedligehold af Caterpillar entreprenørmaskiner og PON Power produkter, samt understøtte salget inden for disse områder
 • Ansvarlig for at PON Equipment and PON Power Greenland ApS til enhver tid leverer en høj kundeservice og imødekommer kundernes behov
 • I tæt samarbejde med salg fastholde og videreudvikle kundedatabase og kunderelationer inkl. sambesøg i hele Grønland med salgskolleger
 • Bidrage til et frugtbart internt samarbejde med dine PON kolleger i Danmark fx inden for salg, service, finance, mv.

Frisk på nye udfordringer?

Du har formentlig en relevant uddannelsesmæssig baggrund som entreprenørmaskinmekaniker, landbrugsmaskin-mekaniker eller lastvognsmekaniker, alternativt automekaniker.

Du har god teknisk forståelse og erfaring med reparation af lastvogne og entreprenørmaskiner. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra lignende rolle som værkfører, supervisor, formand eller service manager med ansvar for drift af værksted samt tilhørende ordreadministration.

Du behersker dansk flydende i skrift og tale. Desuden kan du læse og forstå engelsk inkl. teknisk engelsk. Har du sproglige kompetencer i grønlandsk er det naturligvis en fordel.

For en succesfuld mangeårig ansættelse er det vigtigt at du er selvdreven med en entreprenørisk approach. Du tager ansvar og er beslutningsdygtig og løsningsorienteret. Som person har du et positivt og åbent mindset – og gerne med en social interesse og nysgerrighed ift. andre mennesker.

Du – og din eventuelle familie – er et sted i dit/jeres liv, hvor du/I er parat på nye eventyr og evt. ny kultur. Har du erfaring med at bo og arbejde i Grønland vil det være et plus, men det er på ingen måde et krav.

Den rette kandidat tilbydes følgende:

 • Konkurrencedygtig lønpakke inkl. pensionsordning
 • Passende personalebolig stilles til rådighed for dig. Husleje efter gældende takster
 • Servicebil stilles til rådighed i forbindelse med arbejdet
 • Betalt tiltrædelsesrejse for medarbejder og dennes familie
 • Betalt bohaveflytning frem og efter min. 2 års ansættelse tilbage
 • Årlig betalt feriefrirejse til Danmark for dig og din eventuelle familie

Opstart snarest muligt efter nærmere aftale, men PON Equipment and PON Power Greenland ApS venter gerne på den rette kandidat.

Noget for dig?

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte rekrutteringsspecialist i Hartmanns Mads Jakobsen på mobil +45 4121 1326 / mail mads.jakobsen@hartmanns.dk .

Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Lidt om Nuuk:

Nuuk er Grønlands hovedstad. Byen har ca. 17.000 indbyggere.  Ud over de institutioner, der hører til en hovedstad, har byen alle de faciliteter, der er i en dansk by af samme størrelse, f.eks. butikker, biograf, sportsfaciliteter, kulturcenter, caféer og flere fremragende restauranter. Der er gode muligheder for indkøb af såvel lokale som danske varer. Om vinteren kan man stå på ski eller bruge tid i de lokale fitness centre. Om sommeren kan man gå på jagt, spille golf, fiske, sejle op i de lokale fjorde og vandre en tur på Store Malene bjerget eller kigge efter hvaler i Godthåbs Fjorden.

Søg job