Geografi 
  • Øvrige Sjælland
Kontaktperson 
Telefon 
+45 4121 1326
Jobmærke 
1000128
Ansøgningsfrist 
12-01-2017

ConvaTec er en af Europas førende medico tekniske virksomheder, der har specialiseret sig i udvikling, produktion og markedsføring af sterile engangsartikler. Heraf er Unomedical B2B førende indenfor infusionssæt til insulinpumpebehandling af diabetikere, et område som er i vækst. Produkterne udvikles og fremstilles på forretningsenhedens to fabrikker i Osted, Danmark og Reynosa, Mexico. Forretningsenheden beskæftiger i alt ca. 1.900 personer. Unomedical B2B er en af fire forretningsenheder i ConvaTec Inc. USA. Den samlede virksomhed afsætter produkter indenfor sårbehandling, kontinens, critical care samt diabetes i mere end 100 lande og beskæftiger ca. 8.000 personer.

Associate Director, Regulatory Affairs til international vækstvirksomhed

Har du solide kompetencer inden for det regulatoriske område? Trives du med at lede og videreudvikle teamledere og specialister? Kan du tænke strategisk og sætte kursen, så er jobbet som Associate Director, Regulatory Affairs ved Unomedical B2B, a ConvaTec company, måske noget for dig.

Unomedical B2B er en selvstændig forretningsenhed i ConvaTec koncernen, som udvikler, sælger og producerer infusionssæt til diabetikere over hele verden. Virksomheden består af kompetencecenteret i Osted, hvor de er ca. 250 medarbejdere samt et produktionscenter i Mexico, hvor de er ca. 1.650 medarbejdere. Det går rigtig godt for virksomheden, der samarbejder med de største aktører på markedet og sammen med dem udvikler og optimerer produkterne til gavn for patienterne.

Afdelingen ”Regulatory Affairs” har over de sidste par år gennemgået en stor vækst. Den består nu af i alt 18 medarbejdere: 1 Team Manager & 4 specialister inden for Regulatory Affairs, 1 Team Manager & 8 specialister inden for B2B Complaints Handling samt 4 specialister inden for Vigilance og Complaints Data Analysis. Du vil referere direkte til Vice President QA/RA Lars Bresler og indgå i et dynamisk lederteam, som du får et tæt samarbejde med. Dit daglige arbejdssted er i Osted syd for Roskilde.

Strategisk leadership inden for det regulatoriske område

Du er personen, der skaber en kultur og arbejdsglæde, hvor alle trives og udvikler sig. Du har med dine personlige egenskaber, lyst og evner for følgende opgaver:

  • Varetage det overordnede ansvar for hele det regulatoriske område samt complaints handling
  • Udføre strategisk ledelse af både teamledere og specialister samt bidrage ift. prioritering af opgave flow
  • Overordnet tilsikre at FDA, Canada og EU regulations på medicinsk udstyr samt ISO 13485 bliver overholdt
  • Leve op til målsætning om at opretholde det høje compliance niveau
  • Drive processerne i afdelingen og sørge for, at der er fremdrift efter virksomhedens strategiske målsætninger. Desuden have procesansvaret ift. fabrikken i Mexico
  • Aktivt deltage i og bidrage til ledelsesgruppen i kvalitetsorganisationen
  • Hvis vurderet relevant desuden varetage ansvarsområdet Clinical Affairs
  • Bidrage til fortsat god kommunikation på tværs af organisationen, da der er stort samarbejde med R&D, produktionen og selvfølgelig også med afdelingen i Mexico
  • Have ca. 20 - 30 rejsedage om året, som du i høj grad selv planlægger

Inspirerende og fagligt kompetent leder, der får alle med på rejsen

Du har valgt at være leder og ikke specialist. Dermed har du evnerne for at inspirere dine medarbejdere, så du får dem med på rejsen mod virksomhedens målsætninger. Til hverdag betyder det, at du lytter og vejleder og kommunikerer konkret ud. Samtidig er du også lederen, der har et strategisk mindset og som formår at uddelegere.

Du er dygtig til at danne bro mellem mennesker, hvor du er synlig og har en udadvendt og empatisk stil, som indgyder til et nemt og respektfuldt samarbejde. Dette samarbejde foregår på tværs i organisationen, mellem landene, med kunder og medarbejdere.  Desuden har du en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang.

Vi forestiller os, at du er uddannelsesmæssig baggrund som farmakonom, laboratorietekniker eller ingeniør.

Du har dokumenteret erfaring med at drive processer og projekter. Du har forventet erfaring fra lignende lederstilling inden for det regulatoriske område i pharma- eller medicobranchen, alternativt relateret branche. Det er en forudsætning, at du taler og skriver engelsk på et højt niveau.

ConvaTec tilbyder

Der er en bestemt ”nerve” i virksomheden, hvor man føler, at man gør en forskel i mange menneskers liv, og som også motiverer alle medarbejdere til at yde deres bedste. Du kommer til at arbejde sammen med meget specialiserede og dygtige kolleger – både i Danmark og i Mexico.

Virksomheden tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pensions- og bonusordning, sundheds-forsikring og ADSL-opkobling. Derudover har virksomheden egen kantineordning og en velfungerende personaleforening, der arrangerer mange medarbejderaktiviteter.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent i Hartmanns Mads Jakobsen på mobil +45 4121 1326 eller mads.jakobsen@hartmanns.dk .

Hartmanns varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettes hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler - også inden ansøgningsfristens udløb.

Søg job