Geografi 
  • Fyn, Sydjylland
Kontaktperson 
Telefon 
+45 4121 1450
Jobmærke 
1000149
Ansøgningsfrist 
18-01-2017

Max Bögl Group blev grundlagt i 1929 af Max Bögl. I dag har Max Bögl Group hovedsæde i tyske Neumarkt, og er Tysklands største privatejede byggefirma og rangerer yderligere i top 5 blandt Tysklands største byggefirmaer samlet set. Max Bögls nye danske afdeling er centralt beliggende i Fredericia. Max Bögl Groups omsætning udgør årligt mere end 12 milliarder kr. og selskabet beskæftiger ca. 6.000 højt kvalificerede medarbejdere. Max Bögl har igennem de seneste årtier udviklet sig fra at være en indenrigs konstruktionsudbyder i Tyskland til at være globalt fokuseret. Max Bögl har i dag aktiviteter, der strækker sig over alle områder og sværhedsgrader i den moderne byggebranche. Max Bögl Group er en troværdig og resultatorienteret partner, virksomhed og arbejdsplads, som forstår kundernes behov og som formår at skabe de gode og skræddersyede individuelle løsninger, fra planlægning og finansiering til realisering og drift. Max Bögl Group har mere end 35 lokationer, fordelt på produktionsfaciliteter og repræsentationskontorer, rundt omkring i verden og har fokus rettet mod nye markeder, innovative og trendsættende metoder og produkter.

Max Bögl søger Indkøbsassistent til hovedkontoret i Fredericia

Max Bögl fortsætter opbygningen af aktiviteterne i Danmark, og har nu brug for en dygtig indkøbsassistent.

Med din sans for detaljer og erfaring med administration, kommer du til at bidrage med at skabe og præge fremtiden for Max Bögl i Norden.

Max Bögl er kendt for innovation og forskning. Med nye tanker og arkitektoniske ideer bidrager de til fremtidens byggeri. Dette gør bl.a. Max Bögl til en attraktiv og spændende aktør i byggesektoren – og en dynamisk og markant virksomhed at være en del af.

Du ser en spændende udfordring i et afvekslende arbejdsmiljø

Du tilbydes et selvstændigt og alsidigt job med mulighed for professionel og personlig udvikling i en international virksomhed, som er kendetegnet ved vækst og solide ambitioner.

Med reference til Kommerciel Direktør, vil din opgave bestå i at assistere økonomi-, projekt- og kalkulations afdelingerne i det daglige arbejde, og samtidig styre indkøbsprocesserne fra de er forhandlet på plads med leverandører, til Max Bögl har modtaget leveringerne. Du vil ligeledes samarbejde med den internationale indkøbsafdeling på koncernens hovedkontor i Tyskland.  

Primære arbejdsopgaver

  • Administration i forbindelse med indkøbsprocessen
  • Sikre en effektiv og smidig indkøbsproces ved indgåelse af nye kontrakter og aftaler
  • Oprettelse af ordrer og godkendelsesflow i SAP
  • Sikre at interne governance regler følges i indkøbsprocessen
  • Opfølgning på garantier i forbindelse med ordrer, kontraktindgåelse, leverancer og aflevering
  • Opfølgning på forsikring i forbindelse med ordrer og kontraktindgåelse
  • Ad hoc administrative opgaver i økonomiafdelingen

Du har overblik og lyst til at bidrage

Vi forestiller os, at du har erfaring med generel administration, har flair for at sætte dig ind i IT, og har lyst til at arbejde projekt- og procesorienteret, hvor samarbejde og fælles målsætninger er vigtige elementer.

Du begår dig på engelsk og med fordel også på tysk. Du er endvidere erfaren bruger af Excel og Microsoft Office i almindelighed. Har du erfaring eller kendskab til SAP er dette et plus.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du udviser proaktivitet og engagement samt besidder evnen til fastholde overblik på detaljer og præcision i indkøbs/leverings flowet.

Din personlighed understøtter den gode proces

Det er afgørende, at du er struktureret og har en veludviklet sans for detaljer. Det er forventet, at du har lyst til at engagere dig i værdierne og kulturen i Max Bögl, som er kendetegnet ved åbenhed og et uformelt miljø. Samarbejdet med kollegerne er i høj grad båret af humor, en udpræget holdånd og et positivt klima. Du arbejder med stor selvstændighed, men nyder ligeledes at være en del af et team, hvor man hjælper, spørger og støtter hinanden i bestræbelserne på at nå de fælles mål.

Max Bögl tilbyder

En spændende og afvekslende fuldtidsstilling, med gode arbejdsforhold, i et dynamisk og inspirerende miljø.  Du får i høj grad mulighed for at være med til at præge hverdagen i en virksomhed i udvikling, hvor der er frie rammer til at nå målene. Desuden får du mulighed for at udvikle dig såvel fagligt som personligt:

Alle nye medarbejdere gennemgår en grundig introduktion til funktionen ved ansættelsen. Du vil blive præsenteret for kulturen, som bl.a. er kendetegnet ved at være åben og værdibaseret, og med en flad organisation på hovedsædet i Fredericia. Du bliver en del af en koncern i vækst og udvikling, og kommer til at arbejde sammen med engagerede, dygtige og passionerede kolleger, som alle glæder sig til at byde dig velkommen ombord.

Noget for dig?

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringsspecialist Michael Mygind Nygaard på mail: michael.nygaard@hartmanns.dk eller mobil +45 4121 1450.

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV

Hartmanns varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettes hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler - også inden ansøgningsfristens udløb.

Ansøgningsfrist: 30. januar 2017

Tiltrædelse

Snarest muligt

Søg job