Arbejdsglæde – Ja tak

Hvad er arbejdsglæde for dig? Én ting er sikkert, arbejdsglæde er individuelt og ekstremt vigtig for at kunne performe i en travl hverdag. Ligeledes er arbejdsglæde et must for at fastholde talenterne på arbejdspladsen. Kom til et sjovt og inspirerende gratis GO' morgenmøde tirsdag d. 5. december i Ballerup.

Temaet til decembers GO’ morgenmøde er ”Arbejdsglæde – Ja tak”, hvor vi fokuserer på, hvordan vi bringer arbejdsglæde ind i vores organisationer. En arbejdsglæde, der giver mening for både ledere og medarbejdere. Alle på en arbejdsplads burde glæde sig til at få udført et godt stykke arbejde, og dette kan kun klares med arbejdsglæde.

Hvorfor sige ja tak til arbejdsglæde?

Du skal sige ”ja tak” fordi, vi bruger omtrent en tredjedel af vores liv på at arbejde, og det er derfor utrolig vigtigt, at der er god stemning og glæde på arbejdet. Medarbejdere og ledere skal motiveres, således at der skabes arbejdsglæde.

Med udgangspunkt i Hanne Nyströms mere end 20 års erfaringer, vil hun inddrage deltagerne i dialogen og komme med eksempler fra jeres virkelige verden for at illustrere best practice.

Hvad betyder arbejdsglæde for bundlinjen?

Uden arbejdsglæde vil produktiviteten gå ned, og det kan få bundlinjen til at bløde. Hanne kommer til at udfordre den traditionelle leder-tilgang, hvor arbejdsglæde sættes lig med resultater: ”Fedt, vi har fået en ordre hjem” og så er der arbejdsglæde til alle. Måske vi snarere bør tænke: ”Fedt, jeg skal på arbejde, selvom det er gråt og blæsende”- uanset om man er leder eller medarbejder. Men hvordan skaber du det? Få gode råd og værktøjer med hjem til, hvordan du sætter skub i arbejdsglæden på din arbejdsplads – leder som medarbejder.

Dette kan være med til at motivere og dermed skabe arbejdsglæde:

  • Tal om det, der ikke fungerer, dét, der fungerer – og hvorfor?
  • Fejr succeserne
  • Anerkendelse

Hvad ville være mere nærliggende under temaet arbejdsglæde at glæde sig over julen. Derfor vil denne morgen også stå i julehyggens tegn. Vi glæder os meget til at se dig kl. 8.00 på Lautrupvang 4A i Ballerup.

Tid: 8.00-9.30
Adresse: Lautrupvang 4A, 2750 Ballerup

Vil du bringe arbejdsglæde ind på den arbejdsplads? Tilmeld dig her

Om foredragsholderen

Hanne Nyström

Hanne Nyström er uddannet socialrådgiver og underviser. Hanne har rådgivet ledere og medarbejdere i mere end 20 år inden for beskæftigelse, ledelse og udvikling i den kommunale og private sektor. Derudover har Hanne beskæftiget sig med arbejdsglæde på medarbejder- og lederniveau. Hanne har drevet eget firma i mange år inden for stress, trivsel og arbejdsglæde og er i dag Organisationskonsulent i Hartmanns.