Det bedste Hartmanns Academy program nogensinde

Giv dig selv og dine medarbejdere årets julegave. Tilmeld dig Hartmanns Academy 2018 og oplev det bedste program til dato.

Bliv medlem af Danmarks stærkeste vidensplatform

Sæt konkurrenterne af og lukrer på den nyeste viden!

I 2018 gentager vi succesen og afholder for ottende år i træk 8 events - 4 i Vejle og 4 i København. Her vil du blive inspireret af ny banebrydende viden og opnå brugbare hands-on værktøjer til dit daglige arbejde. Årets program byder som altid på spændende foredrag fra verdens førende eksperter inden for strategisk ledelse, high performance, erhvervspsykologi og HR.  Som noget helt nyt vil vi i 2018 præsentere "Mads & lederpanelet", hvor nogle af landets mest eftertragtede erhvervsprofiler vil diskutere fremtidens ledelsesdilemmaer.

Download programmet her

Hurtig tilmelding sikrer dig en plads

I de foregående år er pladserne til Hartmanns Academy blevet revet væk. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at udvikle dine og dine medarbejderes kompetencer ved at blive en del af Danmarks stærkeste vidensplatform. Skynd dig at tilmelde dig herunder og få adgang til eksklusiv viden, der giver dig konkurrencedygtige fordele på dit marked.