Future of Work

Hvad skal der ske med fremtidens arbejdsmarked? Vi kigger i krystalkuglen til vores gratis GO' morgenmøde d. 7. november i Ballerup. Skal du med?

Vi vil gerne bygge ovenpå succeserne fra vores tidligere GO’ morgenmøder. Vi er derfor glade for at kunne invitere dig til vores næste gratis GO’ morgenmøde, Future of Work, i Ballerup d. 7. november 2017 kl. 8.00.

Temaet til GO’ morgenmødet er ”Future of work” og fokus vil være på, hvordan virksomheder kan omstille sig til en ny virkelighed, hvor kunstig intelligens og robotter potentielt kommer til at overtage mange af de traditionelle jobs - men samtidig også afføder nye typer af jobs.
Med baggrund i World Economic Forums rapport ”The Future of Jobs”, der bl.a. ser på de positive og negative effekter, som vi vil se på fremtidens arbejdsmarked, vil adm. Direktør, Anne-Mette Ravn, udfolde temaet.

Hvorfor er det vigtigt at være omstillingsparat på fremtidens arbejdsmarked?

Big data, kunstig intelligens (AI) og robotter spiller en stadig større rolle i vores dagligdag, og dette gælder også på jobmarkedet. Traditionelle produktionsjobs kan i højere og højere grad varetages af robotter - selv jobs, der tidligere gav stor jobsikkerhed er truet af disruptive teknologier. Organisationer og medarbejdere bør i højere grad end nogensinde være klar til at omstille sig til en ny virkelighed, hvor opkvalificeringen af kompetencer bliver nødvendig, og hvor nye jobs vil opstå.

Tendenser på fremtidens arbejdsmarked

På mødet vil fokus være på eksisterende og kommende trends og tendenser på arbejdsmarkedet, og vi vil komme ind på vigtige emner såsom:

  • Trends
  • Omstillingsparathed
  • Fremtidens kompetencer
  • Fremtidens arbejdsstyrke
  • Ressourcer

Skal du med til mødet? Så tilmeld dig her.

Foredragsholder om "Future of work"

Anne-Mette Ravn
Adm. Direktør i Hartmanns.

Anne-Mette Ravn er uddannet civiløkonom fra Syddansk Universitet og har tidligere arbejdet som leder inden for salg før hun overtog ansvaret som adm. Direktør for Hartmanns i 1999. Siden hendes indtræden har Anne-Mette præsteret at styrke organisationen fra 20 til 140 fastansatte medarbejdere. Hun er desuden bestyrelsesformand i MOT, og sidder med i adskillige andre bestyrelser. Anne-Mette afholder mange foredrag om blandt andet Fremtidens arbejdspladser, Generation Z, Exit-programmer og Arbejdsglæde.