Hartmanns er blandt Europas bedste arbejdspladser

Hartmanns er 8. juni 2017 i Paris blevet kåret som en af Europas bedste arbejdspladser. Undersøgelsen bliver gennemført en gang om året af rådgivnings- og analysevirksomheden ”Great Place to Work”.

Hartmanns er blandt Europas bedste arbejdspladser

Vi er 8. juni 2017 i Paris blevet kåret som en af Europas bedste arbejdspladser i kategorien, virksomheder med mellem 50 og 500 medarbejdere. Undersøgelsen bliver gennemført en gang om året af rådgivnings- og analysevirksomheden ”Great Place to Work”. Vores adm. Direktør, Anne-Mette Ravn, ser årets placering som et udtryk for, at os medarbejdere er de mest dedikerede, og at vi i fællesskab arbejder for at skabe en stærk og passioneret kultur på arbejdspladsen.

Medarbejdernes stemme

Det er medarbejderne, der vurderer deres arbejdsplads ud fra en række forskellige kriterier såsom tillid, troværdighed, stolthed og fællesskab. I alt er 2.340 virksomheder med i GPW-undersøgelsen, som i år har haft deltagelse af 1,5 mio. medarbejdere. Netop tillid, fællesskab, relationer og kultur er nogle af de parametre, som vi i Hartmanns scorer højt på. Det er vigtig viden og værdifuldt for vores resultater, da en stærk kultur danner fundamentet for at skabe succes og vindere på det moderne jobmarked, som er vores alt overskyggende mission i vores arbejde.

”Det er en ære, at Hartmanns er blevet vurderet af sine medarbejdere, som en organisation, der står for tillid, troværdighed, stolthed og fællesskab. Hartmanns er placeret som nr. 38 i Europa i sin kategori. Vi tror på, at det er vores vedvarende arbejde med trivsel, motivation og relationer, der endnu engang har givet pote og placeret Hartmanns blandt Europas bedste arbejdspladser. Netop dette medarbejderfokus er en af de årsager, der gør, at vores medarbejdere vælger at gå på arbejde hver dag, ” fortæller den adm. Direktør i Hartmanns, Anne-Mette Ravn.

Store forandringer skaber det åbne konsulenthus

Tilliden og fællesskabet har stået sin prøve gennem de store forandringer Hartmanns har gennemgået det seneste år. Hartmanns har reorganiseret sig, og hele organisationen arbejder nu i workstreams frem for forretningsområder (siloer), og er i dag ét konsulenthus med mange forskellige specialister og fagligheder samlet under ét tag. Derudover har Hartmanns implementeret et nyt CRM system, som rummer alle Hartmanns’ 5 workstreams samt Hartmanns’ mange dygtige vikarer. Dette arbejde kunne vi ikke lykkes med, hvis det ikke var for de stærke og passionerede kollegaer, som er i Hartmanns. Netop disse forandringer betyder også, at Hartmanns slår dørene op til det åbne konsulenthus, hvor alle forskellige typer mennesker med mange forskellige behov træder ind ad vores døre og får ”et stykke med Hartmanns”.   

#workathartmanns

Hartmanns

Hartmanns A/S er et Nordisk konsulenthus med 140 medarbejdere og projektansatte, som skaber resultater i spændingsfeltet mellem mennesker og job. Vi arbejder inden for en række HR-områder – herunder rekruttering, vikarassistance, Newplacement, ledelsesrådgivning samt rådgivning af ledige. Hartmanns' konsulenter er specialister inden for deres fagområder og yder derfor sparring på højt niveau, til både kunder og kandidater.

Hvert år løser Hartmanns 1.000 rekrutteringer til faste jobs, gennemfører 1.500 Newplacement-forløb og 20.000 vikarordrer. I gennemsnit har Hartmanns 750 vikarer ude og hjælper 2.000 ledige tilbage til arbejdsmarkedet.

About Great Place to Work®

Great Place to Work® is the global authority on high-trust, high-performance workplace cultures. Through proprietary assessment tools, and certification programs, including Best Workplaces lists and workplace reviews, Great Place to Work provides the benchmarks, framework, and expertise needed to create, sustain, and recognize outstanding workplace cultures. In the United States, Great Place to Work produces the annual Fortune "100 Best Companies to Work For®" and a series of Great Place to Work Best Workplaces lists, including lists for Millennials, Women, Diversity, Small and Medium Companies and over a half dozen different industries. Great Place to Work provides and culture consulting services to businesses, non-profits, and government agencies in over 50 countries across six continents.