Vi har fundet vinderne af Gensidig Respekt foto-konkurrencen hos Hartmanns

I starten af juni inviterede vi jer til at deltage i vores første ud af fire værdiuger, hvor vi satte skarpt på værdien Gensidig Respekt. Vi var nysgerrige på at høre, hvad værdien betyder for dig i dit arbejde, på din skole, eller hvor du befinder dig i dit liv.

Nu er konkurrencen slut, og vi takker for jeres deltagelse ved at dele skønne billeder og hjælp til at sætte fokus på vores værdi Gensidig Respekt! Vi har set rigtig mange gode og forskellige bud, og her er de tre værdifulde billeder:

De 3 vindere er

 

En særlig tak til jer tre, som med hver jeres bidrag er med til at skabe yderligere refleksion og dialog om værdien. Vinderne har fået direkte besked.

Værdierne

Hartmanns er en værdibaseret virksomhed, hvor vores fire værdier gensidig respekt, resultatskabelse, innovation og samarbejde danner grundlaget for vores daglige arbejde. For hele tiden at have fokus på værdierne afholder vi i Hartmanns løbende forskellige arrangementer med dette for øje. Vi afholder eksempelvis årlige værdidage, hvor vi går i dybden med vores værdier.

Hvorfor arbejder vi værdibaseret?

Der kan være flere formål med en værdibaseret virksomhed. Hos Hartmanns er det med til at sikre, at vi som medarbejdere kan identificere os med virksomhedens mål. I værdibaseret ledelse er der få bureaukratiske regler og en høj grad af medarbejderinvolvering og indflydelse. Som medarbejdere melder vi os ind og tager ansvar både for os selv og for fællesskabet. Vi gør det bl.a. for at få en fælles identitet, et fælles sprog og en fælles ansvarlighed.
I Hartmanns bruger vi gensidig respekt som en løftestang for accept og respekt af alles historier. Alle har en spændende historie om deres værdier, og historier kan åbne op for nye idéer og nye muligheder.

Hold øje med konkurrencer og andre interessante nyheder fra Hartmanns på vores facebookside eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

#workathartmanns