Vind "Gensidig Respekt" sammen med Hartmanns

Vis os med et billede på Instagram eller Facebook, hvad "Gensidig Respekt" er for dig. Brug hashtagget #workathartmanns, så er du med i konkurrencen om et rejsegavekort eller restaurantbesøg, som løber til og med d. 18. juni. De bedste billeder om Gensidig Respekt deler vi på vores hjemmeside og vores sociale medier umiddelbart efter. Vinderen får direkte besked.

Af Nynne, Theresa, Joan, Lis, Steffen og Kristian

Hartmanns er en værdibaseret virksomhed, hvor vores fire værdier gensidig respekt, resultatskabelse, innovation og samarbejde danner grundlaget for vores daglige arbejde. For hele tiden at have fokus på værdierne afholder vi i Hartmanns løbende forskellige arrangementer med dette for øje; fx på årlige værdidage, hvor vi går i dybden med vores værdier.

Og i år vil vi gerne invitere DIG med!

Vi afholder fire separate værdiuger – hver med fokus på én værdi. I første omgang sætter vi fokus på gensidig respekt og vi er nysgerrige på at høre, hvad det betyder for dig i dit arbejde, på din skole eller hvor du befinder dig i dit liv.

Sådan gør du

Vi vil gerne se dit bidrag til vores fotokonkurrence, hvor du kan vinde rejsegavekort eller restaurantbesøg. Vis os med et billede på Instagram eller Facebook med hashtagget #workathartmanns, hvad gensidig respekt er for dig – så er du med i konkurrencen, der løber frem til og med d. 18. juni.

Vi præmierer de tre bedste forslag:

  • 1. præmie: Rejsegavekort a 2.500 kr.
  • 2. præmie: Rejsegavekort a 2.000 kr.
  • 3. præmie: Middag for to a 1.000 kr.

De bedste billeder om gensidig respekt deler vi på vores hjemmeside og vores sociale medier umiddelbart efter. Vinderen får direkte besked.

Hvorfor arbejder vi værdibaseret?

Der kan være flere formål med en værdibaseret virksomhed. Hos Hartmanns er det med til at sikre, at vi som medarbejdere kan identificere os med virksomhedens mål. I værdibaseret ledelse er der få bureaukratiske regler og en høj grad af medarbejderinvolvering og -indflydelse. Som medarbejdere melder vi os ind og tager ansvar både for os selv og for fællesskabet. Vi gør det bl.a. for at få en fælles identitet, et fælles sprog og en fælles ansvarlighed.

I Hartmanns bruger vi gensidig respekt som en løftestang for accept og respekt af alles historier. Alle har en spændende historie om deres værdier og historier kan åbne op for nye idéer og nye muligheder.

Nu er vi nysgerrige på at se, hvordan DU bruger gensidig respekt i din hverdag.

Vi glæder os til at se dit billede på Instagram eller Facebook! #workathartmanns

De bedste hilsner
Nynne, Theresa, Joan, Lis, Steffen og Kristian

Kontakt Hartmanns:

+45 7020 0383
info@hartmanns.dk
www.hartmanns.dk