Hartmanns deler ud af sin viden inden for flere HR-discipliner. Der skal ikke gro mos på vores viden.

 

Rådgivning

Hartmanns' Senior Business Consulting team leverer HR-ydelser på strategisk og taktisk niveau med det klare sigte at styrke vores kunders forretning og løfte deres bundlinje. Hartmanns' seniorteam består af erfarne konsulenter, der alle i en længere årrække har rådgivet direktioner, ledere og HR-managere inden for ledelse og organisationsudvikling.

Vi arbejder bl.a. inden for områderne:

 • Rekruttering af ledere inden for alle brancher og funktionsområder
 • Projektansættelser af ledere og specialister
 • Newplacementforløb for afskedigede ledere
 • Karriererådgivning til ledere
 • HR-rådgivning

Kursus i rekrutteringsprocessen og interviewteknik

Det er dyrt at ansætte de forkerte medarbejdere, og gode ansættelsessamtaler har derfor stor værdi for virksomheden. Hartmanns tilbyder kurser i at finde den rigtige medarbejder hver gang.

Kurset gennemgår jobanalyse, interviewteknik, kommunikation, forskellige mennesketyper, evaluering, feedback og håndtering af afslag. Ligeledes gennemgås den aktuelle lovgivning herunder alment gældende etiske regler.

Vores undervisere har mange års teoretisk og praktisk erfaring inden for HR, rekruttering og undervisning heraf.

Åbne kurser

To gange om året, sommer og efterår, afholder vi åbne kurser på Sjælland. Kurset koster 9.800,- ex. moms. Forplejning og kursusmateriale er inkl. i prisen, men en evt. overnatning er ikke inkluderet.

Næste gang er:

 • Kursus afholdes d. 15.-16. maj i 2018 Ballerup
 • Kursus afholdes d. 13.-14. november 2018 i Ballerup

 download kursusinformation her
 

Tilpasset kursus

Du har mulighed for at få skræddersyet et kursus, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomhed og tilpasser materiale og kursusindhold, så det understøtter jeres egne rekrutteringsprocesser. Kurset tilrettelægges i samarbejde med dig.

Ønsker du et tilpasset kursus til din virksomhed, kan du kontakte

Jens Hein
Senior Business Consulting Manager

Send e-mail
+45 4121 1315
 

Kompetencegivende HR-uddannelse

Få indsigt i og værktøjer til arbejdet med Human Ressource Management.

HR-funktionen er under konstant udvikling og bliver i stigende grad en yderst vigtig strategisk funktion i mange virksomheder. I de kommende år intensiveres kampen om de bedste kvalificerede medarbejdere på det danske arbejdsmarked. Det bærer temaet om tiltrækning, rekruttering, fastholdelse og udvikling af højt kvalificerede medarbejdere og talenter direkte ind i direktionslokalerne.

Hartmanns' kompetencegivende HR-uddannelse er til dig som f.eks.:

 • Arbejder med HR eller i snitfladerne til HR
 • Gerne vil opnå en kompetencegivende, formel og dokumenteret HR-uddannelse
 • Gerne vil opnå en aktuel, bred og praksisnær HR-uddannelse, og dermed sikre dig et højt kompetence niveau til fremtidens arbejde i HR funktionen
 • Ønsker sig konkrete praktiske værktøjer og træning i at udøve HR-arbejde, samtidig med at du udfordres med strategiske tanker omkring de menneskelige ressourcer i virksomheden
 • Vil have indblik i både mega trends og nyeste tendenser inden for HR disciplinen

Indhold og omfang

Uddannelsen indeholder emner og cases fra alle dele af HR-hjulet:

 • Det aktuelle arbejdsmarked og HRs rolle i organisationer
 • Tiltrækning og rekruttering af medarbejdere
 • Introduktionsperioden
 • Udvikling af medarbejdernes karriere og kompetence
 • Fastholdelse af medarbejdere: hverdag/jobtilfredshed/jobindhold
 • Afvikling af medarbejdere
 • HR i et globalt perspektiv
   

Uddannelsen strækker sig over 8 lektioner med 7 timer fordelt på 4 måneder + en eksamensdag. Ved at gå til eksamen sikrer du dig 10 ECTS point og en omfattende viden, som du straks kan anvende i dit daglige arbejde med HR – nu og i fremtiden.

Uddannelsen bliver afviklet af erfarne undervisere, som hver dag arbejder med HR i krydsfeltet mellem mennesker og jobs. Vores undervisere arbejder som ledere, HR-konsulenter og senior business konsulenter i Hartmanns.

Læs mere om uddannelsen her

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ved at klikke her

Du kan også tilmelde dig ved at kontakte Jens Hein.

Jens Hein
Senior Business Consulting Manager

Send e-mail
+45 41 21 13 15

Tid

09.00-16.00

Undervisnignsdatoer 2017

 • 5. - 6 september
 • 24. - 25. oktober
 • 28. - 29. november
 • 12. - 13. december

Eksamen      d. 21. december

Sted

Hartmanns A/S
Lautrupvang 4A
2750 Ballerup

In-house HR-konsulent

Løsningen på dine HR udfordringer er at få din egen professionelle in-house HR-konsulent fra Hartmanns, som er dedikeret din virksomhed, netop det antal dage du har behov for. Konsulenten sidder in-house, som var vedkommende ansat hos jer.

HR fra A-Z

Din HR-konsulent kan imødekomme og skabe det, du ønsker af en professionel HR-afdeling i din virksomhed. HR-konsulenten tilfører din virksomhed professionalisme i alle aspekter af Human Ressource Management. HR-konsulenten kan på vegne af din virksomhed varetage HR opgaver relaterede til medarbejdere, kontrakter, medarbejderforhold, kontakter ud af husets i forhold til advokater, kursusudbydere, ansøgere o.l.

HR-systemer

Som en del af løsningen kan din HR-konsulent medbringe et HR-system, hvori du får registeret og struktureret alle dine data, kompetencer og processer vedrørende dine medarbejdere.

Det giver dig og dine ledere et effektivt overblik over husets kompetencer, arbejdsplaner, ansættelsesforhold, medarbejderudviklingssamtaler, udleverede effekter etc.

Samarbejde

Vi ser os selv som din HR-afdeling, og vi vægter tillid meget højt. Når du får en Hartmanns HR-konsulent, bliver konsulenten din virksomheds HR-konsulent og vil tage ejerskab af både din virksomhed, jeres kultur, jeres opgaver og succes. I vil opleve konsulenten, som jeres egen medarbejder på de aftalte dage.

Vi definerer opgaven sammen og tilpasser løsningen tidsmæssigt til dine behov. Herefter følger vi dine procedurer og systemer samt støtter din strategi og kultur.

Du forpligter dig kun for 3 måneder af gangen.

Download produktblad

In-house konsulent
"I september 2012 ønskede vores faste HR-medarbejder at tage et halvt års orlov, og vi stod med et akut, midlertidigt behov. Jeg googlede, og her var Hartmanns det første, der kom frem. Vi indledte derfor en dialog med Hartmanns, som fra første færd bemærkede sig positivt.

Vi fik hurtigt præsenteret en kandidat, som vi i ledelsesteamet var enige om, var den helt rigtige for os. Hartmanns lovede os en person, der kunne udvikle virksomheden og ledergruppen på et HR-strategisk plan og samtidig kunne håndtere den administrative del. Det er præcis dét, vi har fået.

Med Hartmanns har vi fået en samarbejdspartner, der forstår vores behov og som er nemme at kommunikere med. Hartmanns er fleksibel, troværdig og nem at samarbejde med."

Philippe Åkerman, Finance Manager, Recall

Mentorcertificering

Bliv certificeret mentor og få styrket din faglige profil

Hartmanns' åbne mentorcertificering henvender sig til dig, der allerede arbejder eller ønsker at arbejde med procesorienterede professionelle relationer.

 • Du vil blive klædt på til at varetage mentorforløb i en virksomhed og/eller det kommunale system og få papir på din kunnen.
 • Du vil have en vifte af faglige redskaber til at skabe udviklingsfokuserede samtaler på et højt fagligt niveau.
 • Du vil have forståelse for rollen som mentor, hvad den indebærer, og hvad der ligger uden for rollens rammer.
 • Du vil have et indblik i din personlige profil som mentor, og du vil have forståelse for, hvordan du arbejder bevidst med de udfordringer og dilemmaer, der ligger i mentorarbejdet.
 • Du vil have fokus på, hvordan du fremadrettet bevarer energi og engagement i dit arbejde med mennesker i udvikling.

TTM-modellen

TTM er en generel forandringsmodel, der kategoriserer menneskers parathed til forandring. Modellen er omdrejningspunktet for hele uddannelsen.

Praktisk information

Kurset varer tre dage fordelt over to uger med to undervisningsdage i den første uge samt en opsamlings- og certificeringsdag i den anden uge. Certificeringen foregår skriftligt og tager udgangspunkt i de gennemgåede temaer. Den varer 1½ time.

Sted

Hartmanns A/S
Lautrupvang 4A
2750 Ballerup

Tid

Alle dage fra kl.09.00-16.00

Dato

Den 27.-28. sep 2017. Certificering den 05. okt. 2017                   

Pris

Kr 8.500 + moms

Kontakt

Pernille Højgaard,
Senior Business Consultant og underviser

Kurset er udviklet af Pernille Højgaard, Senior Business Consultant i Hartmanns, som har mange års erfaring som mentor og som leder af Hartmanns' mentorkorps. Pernille har uddannet op mod 200 mentorer gennem årene og har massiv erfaring med de udfordringer og dilemmaer, der ligger i arbejdet som mentor. Kurset er derfor praksisorienteret og rettet mod den virkelighed mentorer arbejder i til dagligt.

Send e-mail
+45 4121 1355

Kontakt

 

Jens Hein
Senior Business Consulting Manager

+45 4121 1315
Send e-mail