I Hartmanns er det specialister, der rekrutterer specialister.

Rekruttering

Hartmanns har konsulenter med baggrund inden for det område, de rekrutterer til. Det betyder, at det eksempelvis er ingeniører, der rekrutterer ingeniører. Vi rekrutterer til alle stillingsniveauer og bredt inden for alle brancher. Vi assisterer virksomheder igennem komplette eller delvise rekrutteringsprocesser med eksempelvis udarbejdelse af jobanalyser, kravprofiler, stillingsopslag, assessment, interviews og indhentning af referencer mv. Vi rekrutterer til alle typer ansættelser eksempelvis fastansættelser, projektansættelser, Try & Hire og freelanceansættelser.

Hartmanns har et omfattende kandidatnetværk. Vi har vores egen emnebank, og vi tiltrækker de bedste kandidater gennem vores velafprøvede og effektive multikanalstrategi.

Vi arbejder inden for følgende områder

 • Administration og økonomi
 • IT og teknik
 • Salg og marketing
 • Lager og produktion

Konsulentkompetencer

Mangler du en ny medarbejder, og synes du, at det er tidskævende og svært at finde lige præcis den profil og den kandidat, du søger? Lad Hartmanns gøre arbejdet for dig og finde den bedste kandidat til jobbet.

Få faglig sparring af specialister

Hartmanns skaber resultater ved at benytte brancheerfarne konsulenter. Vores konsulenter er specialister med et højt kompetencenivau inden for netop dit fagområde. Deres viden og indsigt giver dig sikkerhed og tryghed for professionel faglig sparring. Det efterlader et positivt og professionelt indtryk hos kandidaterne og styrker dermed din virksomheds renommé.

Vi fokuserer ikke kun på målet

Det vigtigste er, at du får den rette kandidat til stillingen. Det er lige så vigtigt for os, hvordan vi kommer derhen i en god proces sammen. Hartmanns fokuserer med andre ord ikke kun på målet.

Hos os køber du et koncept med nøje definerede og velafprøvede rekrutteringsprocesser og aftalte tisdplaner. Det giver dig tryghed og overblik gennem hele processen.

Processen

 Vi rekrutterer metodisk og stringent

Vi ser en rekruttering som et samarbejde mellem dig og os. En rekruttering er at sammenligne med et projekt, hvor man udarbejder en foranalyse og en kravsspecifiktation. Vi søger ind til kernen og udfordrer dig på et højt fagligt niveau.

Vores erfaring viser, at et solidt forarbejde skaber en succesfuld oplevelse for både dig og potentielle kandidater.

Et bredt rekrutteringsgrundlag

Hartmanns har et omfattende kandidatnetværk. Vi har vores egen emnebank, og vi tiltrækker de bedste kandidater gennem vores velafprøvede og effektive multikanalstrategi.

Samme konsulent under hele processen

Vi ved, at de bedste resultater opnås, når det er den samme konsulent, der varetager hele processen. Det sikrer, at konsulenten får et indgående kendskab til hele kandidatfeltet og den enkelte kandidats styrker og svagheder. Du er sikret en seriøs og målrettet rådgivning, når den endelig kandidat vælges.

Vi finder den bedste kandidat hver gang

Vi holder vores løfte om at finde den bedste kandidat hver gang. Det skyldes en dokumenteret kalibrerings rekrutteringsproces, som internt er nøje gennemarbejdet og forankret. En typisk rekruttering gennemgår følgende faser:

 • Indledende møde, hvor vi definerer stillingen sammen med kunden
 • Skriftlig ordrebekræftelse
 • Udvikling af stillingsbeskrivelse og annonce
 • Søgning og annoncering
 • Sortering af kandidater til første interview
 • Interviews
 • Hartmanns anbefaler udvalgte kandidater
 • Aftaler om samtaletidspunkter
 • Samtale hos kunden
 • Endelig beslutning og kontraktskrivning
 • Opfølgning efter cirka tre måneders ansættelse

 

Løbende kvalitetssikring via evaluering

For løbende at sikre vores kunder og kandidater højeste kvalitet i processen arbejder Hartmanns struktureret med kvalitetsevalueringssystemer.

Vi giver dig klare linjer for din næste rekruttering og kan dokumentere alt. Gennem vores online evalueringssystem spørger vi både kandidater og kunder om deres tilfredshed. Kvalitetsmålingerne sikrer gennemsigtighed, og giver os grundlag for løbende at optimere og udvikle vores kompetencer.

Vi konsoliderer evalueringerne løbende og lader dem danne grundlag for konstant optimering af vores processer og kompetencer.

Dit commitment - vores ansvar

Hartmanns er en reel og ærlig samarbejdspartner. Vi siger både "til" og "fra", sådan kan vi i fællesskab afstemme de gensidige forventninger til samarbejde og resultater. Vi tager ansvar, men kræver dit commitment for at skabe fælles succes og undgå misforståelser.

Lederrekruttering

Hvad er en god leder for dig?

Dette spørgsmål stiller vi ofte vores kandidater, og ikke to svar er ens. Det viser, hvor mange krav en leder kan møde i forskellige virksomheder og situationer.

Ledelsesrekrutteringen hos Hartmanns sigter på at præsentere 2-4 kvalificerede kandidater til en lederstilling.

Diskretion er en selvfølge

Besættelse af lederstillinger kræver ofte en udstrakt grad af diskretion. Dette gælder både over for kandidaterne og virksomhederne. Lederrekruttering er mere krævende end en almindelig specialistrekruttering, da både virksomhed og kandidat analyseres på flere parametre.

Henvend dig trygt hos Hartmanns

Vi garanterer en professionel og diskret håndtering af din henvendelse.

Specialistrekruttering

Hvilke folk mangler din organisation lige nu?

Hartmanns hjælper hver dag virksomheder med at finde de rigtige medarbejdere. Vi skaber resultater ved at benytte brancheerfarne specialister.

Vores specialister er konsulenter med et højt kompetencenivau inden for netop dit fagområde. Deres viden og indsigt giver dig sikkerhed og tryghed for professionel og faglig sparring.

Eksempelvis forstår en ingeniør bedst, hvilke kompetencer og jobønsker en anden ingeniør har. Ligesom en konsulent med en IT-teknisk baggrund kan udfordre kandidaten og finde den helt rigtige tekniske kandidat til et job inden for IT-området.

Værdi for vores kunder

Den brancheerfarne konsulent fra Hartmanns opdager små vigtige detaljer, som andre ikke ser. Vi har sat princippet på formel, således at det skaber værdi for vores kunder. Hartmanns rekrutterer til alle stillingsniveauer og bredt inden for alle brancher.

Savner du noget, påtager vi os løbende specialopgaver efter aftale. Kontakt os og hør nærmere om de specialopgaver, vi har løst med succes.

Kunderne siger

Hartmanns finder de rigtige kandidater

Vi havde en hasteopgave lige op til jul sidste år, hvor vi skulle ansætte en medarbejder, og det blev løst med et smil af Hartmanns’ konsulent .

I løbet af tre dage fik vi præsenteret tre forskellige kandidater. De var så gode alle sammen, at vi havde svært ved at vælge. Vi ansatte derfor den ene og tog den anden ind i et vikariat, som senere førte til en fastansættelse. Den tredje kandidat tog vi ind i et længere vikariat.

Den professionelle samarbejdspartner

Det har været vigtigt for os at få hjælp til rekrutteringer i perioder med spidsbelastning. Det har været en stor hjælp at kunne lægge rekrutteringsopgaven ud til en professionel samarbejdspartner, som har kunnet tage hånd om opgaven.

Hartmanns har fundet nogle medarbejdere, som vi er super glade for.

En god og personlig kontakt

Hartmanns er lig en professionel behandling af andre mennesker. Jeg havde besøg af to af Hartmanns’ konsulenter, og de var dygtige til at spørge ind og få skabt tillid. Efterfølgende oplevede jeg en god opfølgning, og jeg fik en hurtig tilbagemelding.

 Charlotte Weithaler, HR-manager, Riis Retail

Kontakt

Martin Møller
Recruitment and Newplacement Manager
København
+45 4121 1337
Send e-mail 

Hans Henrik Davidsen
Regional Manager
Sydjylland og Fyn
+45 4121 1426
Send e-mail

Hans Hermann
Regional Manager
Midtjylland
+45 4121 1425
Send e-mail