Hartmanns understøtter virksomheder i Grønland med at rekruttere

Professionel rekruttering

Hartmanns har, med mere end 20 års erfaring inden for rekruttering, et solidt grundlag for at understøtte virksomheder og organisationer med deres HR-behov ofg inden for højt specialiserede fagområder.

Ifølge Sales Director Dorthe Kjærgaard Flies er netop det internationale forretningsgrundlag vigtigt, også i forhold til Grønland;

Vores markeder spiller sammen, eksempelvis i forbindelse med projektansættelser, hvor vi har haft lejlighed til at formidle specialister direkte til Grønland fra kortere internationale opgaver. Således har vi også en bred portefølje af interessante profiler med global erfaring inden for en lang række fagområder. ”  
Dorthe Kjærgaard Flies, Sales Director hos Hartmanns

 

Med udgangspunkt i vores omfattende kandidatnetværk og emnebank kan vi hurtigt afsøge markedet for relevante profiler til stillinger på alle niveauer i organisationen. Vi lægger vægt på, at det altid er en specialist med samme faglighed som kandidaterne, der står for processen. Det vil eksempelvis altid være en ingeniør, der rekrutterer en ingeniør, og vi benytter os altid af folk med indgående lokalkendskab og kulturforståelse.

Hartmanns har i en årrække været aktiv på det grønlandske marked og oplever stor efterspørgsel på rekrutteringsydelser. Hartmanns er medlem af Grønlands Erhverv. Vi rådgiver og rekrutterer for en stor del af de grønlandske virksomheder heriblandt nogle af de aller største.

Kontakt

Dorthe Kjærgaard Flies
Sales Director

TEL: +45 4121 1336
Send e-mail

Michael Linfos
Business Manager

TEL: +45 4121 1312
Send e-mail

Vil du søge job i Grønland?

Lidt om Grønland

Grønland er et selv­styrende land inden for Kongeriget Danmark.

Grønland blev dansk koloni i 1814. Ved ændrin­gen af den danske grundlov den 5. juni 1953 op­hævedes landets status som koloni, og Grønland blev et dansk amt.

D. 1. maj 1979 indførtes det grønlandske selvstyre, og i 2008 stemte grønlænderne for at flytte mere magt fra Danmarks regering til denne lokale regering.

Se de sidst opdaterede informationer om Grønland HER

Praktisk

Skatteforhold

Efter de almindelige regler skal du betale dansk A-skat, når du bliver udsendt til arbejde i Grønland af en dansk arbejdsgiver eller en udenlandsk arbejdsgiver, der har skattepligtig til Danmark.

Skatten i Grønland er proportional, det vil sige, at du betaler samme procent af den første og sidste tjente krone.

Der er særlige regler om beskatning afhængig af, om ansættelsen overstiger 6 måneder eller ikke. Vi anbefaler, at du sætter dig ind i reglerne om dobbeltbeskatning.

Kontakt SKAT i Danmark eller Skattedirektoratet i Grønland for yderligere information. Alt afhæn­gig af dit ansættelsesforhold kan du undersøge dine skatteforhold HER

Øvrige nyttige oplysninger i forbindelse med flytning til Grønland, kan du finde på det Grøn­landske hjemmestyres hjemmeside.

Fakta

Du kan finde flere fakta om Grønland på denne hjemmeside. Greenland Corporate Website

SKAT læs om det her

Kommuner i Grønland

 

 

Organisationer

Grønlands Erhverv: http://www.ga.gl/

SIK - (Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuffiat) Grønlandsk største fagforbund

Uddannelsesinstitutioner i Nuuk

Information om folkeskoler finder du under den enkelte kommune

NIF - Nuuk Internationale Friskole

Ilisimatusarfik - Grønlands Universitet

GU Nuuk - Gymnasium i Nuuk