Arbejdsmiljøpuljen
Afbrudt

Arbejdsmiljøpuljen

Boost Jeres arbejdsmiljø og få 80 % af udgiften refunderet.

Regeringen har frigivet en pulje på 315 mio. kr., hvor små og mellemstore private virksomheder kan søge om midler til projekter, der tager afsæt i arbejdsmiljøet. I år og i 2023 kan private virksomheder med maksimalt 100 ansatte og offentlige arbejdspladser med maksimalt 50 ansatte også søge puljen. Du kan derfor investere i dit arbejdsmiljø og få op til 80 % af udgiften refunderet via arbejdsmiljøpuljen ved brug af en af arbejdstilsynet autoriseret rådgiver.

Hartmanns er autoriseret af Arbejdstilsynet til at rådgive på området psykosocialt arbejdsmiljø. Vi rådgiver i komplekse arbejdsmiljøsager, og fungerer som autoriseret rådgiver i forbindelse med påbudssager. Vi bistår med rådgivning i forbindelse med undersøgelser af det psykosociale arbejdsmiljø, såvel som ved løsning af konkrete problematikker. 

En god arbejdsplads. Glade medarbejdere. Mental sundhed.

Vi kan hjælpe dig med at ansøge til den nye arbejdsmiljøpulje, der skal forebygge psykisk nedslidning. Vores arbejdsmiljøkonsulent Kasper Andersen sætter dig ind i, hvad arbejdsmiljøpuljen kan bruges til, og hvordan du kan søge støtte.

Er du nysgerrig på, hvordan du med økonomisk støtte kan gøre en ekstra indsats for at forbedre og forebygge nedslidning i det psykosociale arbejdsmiljø?

Hør Kasper fortælle mere om arbejdsmiljøpuljen i videoen nedenfor.

Hør mere om arbejdsmiljøpuljen

Kontakt Kasper og hør mere om, hvordan Hartmanns som autoriseret arbejdsmiljørådgiver, vil kunne bidrage til forbedringer af arbejdsmiljøet med støtte fra Arbejdsmiljøpuljen.

Vi kan altid skræddersy et forløb efter jeres særlige behov.

Ved skræddersyede forløb aftales prisen nærmere afhængig af forberedelse.