Årets vikar 2018

Vi bør alle have en Anna, som kan smitte os med sit gode humør

For femte år i træk har konsulenthuset Hartmanns, der holder til på Vesterballevej 27 i Fredericia, kåret ’Årets Vikar i Trekantsområdet’. Det blev Anna Maria Krzepicka, der løb med den fornemme titel.

Der var æbleskiver, godter og livlig snak, da konsulenthuset Hartmanns afholdt deres årlige julearrangement for vikarer. Traditionen tro skulle den bedste vikar i Trekantsområdet kåres, og det var en rørt og meget glad Anna Maria Krzepicka, der løb med den fornemme titel i region vest.

”Jeg er meget overrasket over at få prisen, og er meget glad for den” lyder det fra Anna Maria Krzepicka.

”Anna får bl.a. prisen fordi hun er en smilende og livsglad person, som samtidig med at gennemføre sit job fuldstændig pletfrit, spreder god energi omkring sig. Hun er en dygtig og loyal medarbejder, der altid leverer en arbejdsindsats i top” udtaler Hans Hermann, Regional Manager i Hartmanns.

"Jeg har arbejdet for Hartmanns i mere end 9 år. I starten tog jeg vikariater som bijob ved siden af mit job som assisterende kok. I dag arbejder jeg fuldtid som vikar hos Hartmanns, hvilket jeg er utrolig glad for” fortæller Anna Maria Krzepicka. Oprindeligt er Anna Maria Krzepicka fra Polen, og er uddannet kok. Samtidig med at være vikar på fuldtid, har hun også gennemført en VUC-uddannelse.

 

Kender hver en krog af Fredericia

Gennem de 9 år, hvor hun har været tilknyttet Hartmanns som vikar, har Anna Maria Krzepicka ikke kun opbygget stærke relationer til Hartmanns’ konsulenter, men også et stort netværk i Fredericia Kommune. Som hun selv nævner, så kender hun alle skoler, børnehaver og plejecentre i Fredericia, som var det hendes egen bukselomme. Listen er lang, over de mange vikariater Anna har haft for kommunen, og tilfredsheden hos dem er stor.

 

Smilet der smitter

”Anna er speciel” lyder det fra Maria Flindt Rasmussen, HR og salgskonsulent i Hartmanns, og fortsætter: ”Så snart man ser hende, bliver man glad, og jeg har aldrig set hende være sur eller ked af det. Hun er altid smilende, og det smitter af på folk omkring hende”. Når hun arbejder, møder hun for det meste ind en halv time før, rydder af og gør klar til de andre vikarer. Det er Hartmanns’ kunder - offentlige såvel som private virksomheder - der indstiller den vikar, de synes fortjener en særlig anerkendelse, så det er bestemt ikke overraskende, at Anna Maria Krzepicka nu kan kalde sig Årets vikar 2018.

Der hersker ingen tvivl – vi bør alle have os en person som Anna i vores hverdag, som kan smitte os med sit gode humør.

 

Et travlt år

Igen i år har Hartmanns haft travlt med at finde vikarer til virksomhederne i Trekantsområdet. Vi har flere vikarer ude hver dag i forhold til sidste år. Den store efterspørgsel skal ifølge Hans Hermann ses i lyset af, at vikarer i stort omfang er blevet synonym med virksomhedernes omstillingsevne med henblik på at opnå en forøget fleksibilitet. ”Virksomhederne har i langt højere grad fået øjnene op for, hvor stor en betydning dygtige og effektive vikarer udgør i forhold til optimere, tilpasse og justere forretningen- og dermed tilpasse sig markedsvilkårene, som hele tiden forandrer sig” udtaler Hans Hermann. Han forventer, at den store efterspørgsel på vikarer vil fortsætte i 2019.