giver raad

13 ting du bør droppe for at få succes i dit arbejdsliv

Her får du 13 ting du bør droppe for at få succes i dit arbejdsliv. Vi ønsker alle at være succesrige, men alle ønsker ikke at være succesrige inden for det samme.

1.    Drop den usunde livsstil

Hvis du vil opnå noget i dit liv, skal du starte her. Dit helbred er den vigtigste faktor for, at du kan yde dit bedste. For at din krop kan præstere bedst muligt, så husk disse tre ting:

  1. God søvn
  2. Sund kost
  3. Fysisk aktivitet

Små skridt, men du vil takke dig selv en dag.

 

2.    Drop den kortsigtede tankegang

De mest succesfulde mennesker i denne verden sætter langsigtede mål for dem selv, og de ved, at deres mål og succes kommer fra de kortsigtede vaner, de foretager sig hver dag.

 

3.    Drop småspillet

”Go big or go home” – et udtryk der siges at komme fra en motorcykelforhandler i Californien, og senere blevet brugt flittigt af surfere og freestyle skiløbere. Sloganet passer også på dit liv, fordi hvis du aldrig tager chancen for at udleve din drøm, vil du formodentligt aldrig vide, hvad du kunne have opnået. Udlev dit fulde potentiale!

 

4.    Drop din undskyldninger

Mennesker med succes ved, at de selv har ansvar for deres eget liv uanset deres udgangspunkt, svagheder og fortidens fejl.

At indse at man selv har ansvaret for sit liv er både skræmmende og spændende på samme tid, men det mindsker antallet af undskyldninger og du er nu fri til at vokse personligt og professionelt.

5.    Drop den låste tankegang

”The future belongs to those who learn more skills and combine them in creative ways.” – Robert Greene, Mastery
Mennesker med en låst tankegang tror, at deres intelligens eller talent er forudbestemt og ikke kan ændres. De tror også, at talent automatisk medfører succes uden hårdt arbejde. De tager fejl.

Succesrige mennesker ved, at investerer man tid i at tilegne sig ny viden, nye færdigheder og nye vinkler på eksisterende problemstillinger, så styrker det dem nu og i fremtiden. Husk at vores verden forandrer sig konstant.

 

6.    Drop troen på ”trylleslaget”

Øjeblikkelig succes ved et trylleslag er en myte.

Succesrige mennesker ved, at små daglige forbedringer ophober sig over tid og giver de ønskede resultater.

Derfor bør du planlægge og sætte mål for fremtiden, men fokusere på dagene foran dig, og forbedre dig selv bare 1% hver dag.

 

7.    Drop perfektionismen

Intet bliver nogensinde perfekt, uanset hvor meget du prøver.

Frygten for at fejle (eller endda for succes) afholder os ofte fra at tage handling og fremvise, hvad vi har skabt for verden. Men du taber mange muligheder, hvis du venter på at alt er perfekt.
Så spring ud i det og forbedr derefter (den 1%)

gode raad

 

8.    Drop multitasking

 ”Most of the time multitasking is an illusion. You think you are multitasking, but in reality, you are actually wasting time switching from one task to another”

Succesrige mennesker ved dette.  Derfor vælger de én opgave og færdiggør den. Uanset hvad det er – en virksomhedsidé, en samtale eller fysisk træning. En fuldkommen tilstedeværelse og dedikation til en opgave giver det bedste afkast.

 

9.    Drop dit behov for at kontrollere alt

”Some things are up to us, and some things are not up to us” - Epictus

Løsriv dig fra de ting du ikke kan kontrollere, fokuser på dem du kan og vid, at nogle gange er det eneste, du kan kontrollere din attitude overfor noget.

 

10.    Drop at sige ja til ting, der ikke støtter dine mål

Succesrige mennesker ved at for at opnå deres mål, er de nødt til at sige NEJ til visse opgaver, aktiviteter og krav fra deres venner, familie og kollegaer.

På kort sigt er du måske nødt til at ofre en smule omgående tilfredsstillelse, men når du opnår dine mål, vil det være det hele værd.

 

11.    Drop de negative mennesker

Mennesker du bruger mest tid med har indflydelse på dig som person.

Hvis du bruger tid sammen med personer, der nægter at tage ansvar for deres liv, finder altid undskyldninger og skyder skylden på andre for den situation de er i. De vil trække dig ned og dine muligheder for succes med sig.

Hvis du derimod bruger tid sammen med personer, der forsøger at forbedre deres levestandard og vokse personligt og professionelt, vil de trække dig og dine muligheder for succes op. Kig omkring dig og se, om du har brug for forandring.

 

12.    Drop dit behov for at være vellidt

Tænk på dig selv som en markeds niche.

Der er mange mennesker, der kan lide din niche, og der vil være enkelte, der ikke kan. Og uanset hvad du gør, vil du ikke være i stand til at få hele markedet til at kunne lide dig.

Det er helt naturligt. Det eneste du kan gøre er at forblive autentisk, forbedre dig selv og skabe værdi hver dag og vide, at det voksende antal af ”haters” betyder, at du gør bemærkelsesværdige ting.

 

13.    Drop tidsspilde

Du har kun dette ene liv (#YOLO). Derfor skylder du dig selv at se, hvad du kan blive til, og hvor langt du kan nå.

For at gøre det, bør du droppe betydningsløst tidsspilde og fokusere på dine vigtigste mål i livet.

Du må lære at tage kontrol over din koncentration og opmærksomhed og få det meste ud af dagens 24 timer.

Husk, at vi alle forlader denne verden en dag, så fortsæt med at skabe dit eftermæle og gør de ting, du mener giver dit liv værdi.