Kickstart Black Friday med vikarer

10. oktober 2022
Af Sabrina El Hadi Jensen

Kickstart Black Friday med vikar.

Black Friday er kendt for at være en god omsætningsdag. Hvis du ikke har den rette bemanding, kan de høje omsætningsdage blive en kaotisk uge/dag, for både dig som leder og dit personale.   Ifølge Dansk erhverv shoppede danskerne for 3,2 milliarder kroner under Black Week i 2021. Kickstart Black Friday med vikarer og kom godt fra start.  

Black Friday en god omsætningsdag.

Black Friday er kendt for at være en god omsætningsdag.  Ifølge Dansk Erhverv shoppede danskerne for 3,2 milliarder kroner under Black Week i 2021. På selveste Black Friday dagen shoppede danskerne løs for 2,11 milliarder kroner online. Hvert år slår onlinesalget på Black Friday rekord. Danskerne elsker Black Friday. 

Kickstart Black Friday med vikarer.

Kickstart Black Friday med vikarer og kom godt fra start. Travlhed på Black Friday lægger pres for mange ledere. Der skal meget planlægning til, for at lageret kan følge med. Den travle dag er kaotisk og dine medarbejder løber stærkt for at kunne nå det hele. Hvis du ikke har den rette bemanding, kan de høje omsætningsdage blive en kaotisk uge/dag, for både dig som leder og dit personale. 

Hvordan undgår du at Black Friday bliver kaotisk?

Du undgår at Black Friday bliver kaotisk med de rette vikarer i vagtplanen. Vikarer med erfaringer, så de hurtigt kan træde til uden den store oplæring.

Vi oplever stor efterspørgsel på vores vikarer op til Black Friday. Vi har mange års erfaringer med at hjælpe vores samarbejdspartnere til at få de rette vikarer. Skal vi også hjælpe dig?