Afbrudt

Book en vikar nu

Book en vikar nu og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte vikar til at løse din udfordring. Actief Hartmanns præsenterer skræddersyede bemandingsløsninger, der er tilpasset præcist til de unikke behov og krav i din virksomhed.

Har du brug for en vikar?

Har du brug for en vikar? Så har vi den rette løsning klar til dig. Med en omfattende kandidatdatabase af 60.000 vikarer og et vedvarende samarbejde med over 1.000 virksomheder er vi også parate til at hjælpe dig med at opnå agilitet, hastighed og fleksibilitet.

Vi kender vores vikarer og lægger vægt på også at kende dig.

Vi kender vores vikarer. De er kvalificeret via samtaler, referencer og erfaringer fra tidligere vikariater.
Om du skal bruge en vikar i en længere periode, en enkelt dag eller som en projektansættelse definerer vi sammen dit behov og afdelingens kultur. Sådan sikrer vi det bedste match med din kommende vikar. 

Unikke fordele med Actief Hartmanns

  • Leveringssikkerhed på 98%
  • Sygefravær på under 2% - den laveste i branchen
  • Digitaliserede løn og fakturaflows med onsite iPadløsninger

Derudover tilbyder vi....

  • Du har ingen administrationsomkostninger – Du betaler kun for den effektiv arbejdstid. Actief Hartmanns klarer alt det praktiske med løn, pension, G-dage mv.
  • Du kan altid foretage dag-til-dag bestillinger
  • Actief Hartmanns går forrest i forhold til at sikre høj etik og moral i vores arbejde med vikarerne. Vi arbejder ud fra et etisk regelsæt udarbejdet vikarbureauernes Brancheforening i Dansk Erhverv. Samtidig er vi en værdibaseret virksomhed, hvor en af kerneværdierne er gensidig respekt.