Afbrudt

Vikariater

Kundecase: SSG

Vi oplever Hartmanns som en meget proaktiv og troværdig samarbejdspartner, der leverer kvalitet. Når SSG bestiller vikarer, er vi altid sikre på, at kandidaterne har været gennem en screening, der sikrer den rigtige og ønskede standard. 

Hartmanns leverer meget dygtige og kompetente vikarer, og er klart en stærk samarbejdspartner, som er villig til at løse vores udfordringer. Samtidig er Hartmanns ikke bleg for at prøve nye løsningsmodeller, som medfører en mere effektiv hverdag for SSG. 

Medarbejderne hos Hartmanns er professionelle og gør deres ypperste for at levere god service og masser af kvalitet. Samarbejdet med Hartmanns har haft enorm betydning.

SSG
Tina Vikke

HR-ansvarlig

Kundecase: Dansk Supermarked

Jeg er stærkt optaget af at behandle mine medarbejdere godt. Derfor hyrer jeg i spidsbelastede- og ferieperioder vikarer ind således, at mine medarbejdere kan få sammenhængende ferie sammen med deres familier. Jeg synes samarbejdet med Hartmanns er en stor succes, og jeg vil helt sikkert benytte mig af vikarer fra Hartmanns igen.

Jeg tog kontakt til konsulenthuset Hartmanns, da en af deres ydelser er fleksibel arbejdskraft i form af vikarer. En e-mail og et par tilbagemeldinger pr. telefon og vikarerne var i hus. Det var nemt at få arrangeret, og jeg kunne fortsætte mit andet arbejde. Det var nogle super gode og åbne folk, voksne mennesker, der tog det i stiv arm. Det var en god oplevelse og helt sikkert en model, jeg vil anvende igen.

Dansk Supermarked
Kim B. Olsen
Personale- og Servicechef