Afbrudt

Vi tager et socialt og bæredygtigt ansvar

Hartmanns' CSR omhandler mangfoldighed og socialt ansvar samt efterlevelse af principperne i FN's Global Compact. Det er en redegørelse for samfundsansvar. Hartmanns’ kernekompetence er at skabe positive forandringer for organisationer og mennesker på arbejdsmarkedet. Vores væsentligste indvirkning på samfundet er inden for områderne mennesker og arbejdsmarked, og det er derfor også dér vores fokus er i CSR-arbejdet. Du kan læse Hartmanns' CSR politik her.

MOT - betyder mod på norsk

Hartmanns støtter og samarbejder med den globale frivillige organisation MOT. Vi ønsker at støtte organisationens arbejde med at skabe stærke unge og trygge ungdomsmiljøer. Hartmanns er optaget af, at vi får stærke unge mennesker ud på arbejdsmarkedet og understreger vores filosofi om, at alle skal være chef i sit eget liv. MOT udvikler og styrker unges selvbevidsthed og mod.

  MOT

  MOTs værdier er:

  • MOD til at leve
  • MOD til at bryde sig om
  • MOD til at sige nej

  Se mere på www.motdanmark.dk

  Børn skal ikke have kræft

  Kræft rammer også børn, 200 børn under 18 år får hvert år kræft. Overlevelsesraten for børn med kræft er heldigvis forbedret så 6 ud af 7 børn overlever, blandt andet fordi behandlingen er intensiveret.

  Hartmanns har valgt at støtte Børnecancerfonden i 2022, vores donation er målrettet forskningen.

   

   

   

  Verdens Bedste Nyheder

  Hartmanns er partner med Verdens Bedste Nyheder. Det er en organisation, der arbejder for at sprede vigtige, konstruktive nyheder om verden, der sjældent får plads i medierne. Som en social ansvarlig virksomhed vil vi give vores bidrag til at sprede de vigtige nyheder om fremskridt i udviklingslandene.
  Læs mere på deres hjemmeside her.

   

  Hartmanns støtter verdens bedste nyheder