21.12.2016

 

Hartmanns har vokseværk

Et af landets største konsulenthuse inden for jobsektoren, Hartmanns, slår den 27. december dørene op for nye lokaler i hjertet af Næstved. Nærmere betegnet i Fønix-krydset. Den nye adresse for Næstved-afdelingen bliver Brogade 9 i Næstved C. Her bliver en lang række aktiviteter nu bliver samlet i et åbent konsulenthus.

Hartmanns’ nye lokaler i Næstved giver os mulighed for at samle en lang række aktiviteter under samme tag. Blandt andet rekruttering, Newplacement, vikarservice, kursusaktiviteter, jobrådgivning og meget mere – et sted du ikke må gå glip af.

”Vi har fortsat 12 lokationer over hele Danmark og et i Norge. Vores nye moderne kontor i Næstved giver os mulighed for at opfylde en drøm om et samlende og åbent konsulenthus, hvor vi kan facilitere vores mange karriererettede aktiviteter og samtidig tilbyde vores medarbejdere, kunder og mange kursister gode, lyse og moderne lokaler, ” siger regionschef i Hartmanns, Dagmara Breinholst.

De nye faciliteter giver langt bedre muligheder for at invitere vores kunder og samarbejdspartnere til møder, workshops og andre aktiviteter. Hartmanns beskæftiger i dag 130 specialister inden for jobsektoren, hvoraf 15 specialister er tilknyttet Næstved-kontoret.

Erhvervslivet i Næstved står i fuld flor trods den kolde tid

Det er ikke tilfældigt, at Hartmanns har valgt nye kontorer i hjertet af Næstved. Hartmanns oplever en positiv udvikling og vækst i erhvervslivet – særligt i region Sydsjælland. Efterspørgslen på rekrutteringer, vikarer samt HR-ydelser følger udviklingen trop. Det er specielt i bygge- og anlægs-, transport- og foodbranchen virksomheden ser den største udvikling.

”Vi har længe ledt efter den perfekte placering af det samlende konsulenthus i Næstved.  Vi vil være tilgængelige for erhvervslivet og for de mange gode kandidater i Næstved og omegn. Vi har specialiseret os i at rekruttere inden for blandt andet IT, finans, teknik og produktion for Næstved og omegns mange virksomheder. ” lyder det fra Dagmara Breinholst.

Hartmanns – din jobpartner

Hartmanns er et nordisk konsulenthus på jobmarkedet med 12 kontorer i Danmark og et i Norge. Hartmanns arbejder med ydelser inden for: ansættelser, fastholdelse, afvikling og rådgivning tilbage til jobbet. Det gør vi gennem rekruttering, vikarservice, rådgivning samt Newplacement. Hartmanns’ fokus er altid at skabe succes i menneskers jobliv og vindere på det moderne jobmarked.

Hvert år løser Hartmanns 1.000 rekrutteringer til faste jobs, 2.000 Newplacementsforløb og 12.000 vikarordrer. Hartmanns er dansk ejet og blev grundlagt i 1996.

Kontakt

Dagmara Maria Breinholst, Regionschef
E-mail dagmara.breinholst@hartmanns.dk
Mobil 4121 1369