Afbrudt
En vellykket onboarding

Vellykket Onboarding: En afgørende del af en effektiv rekrutteringsproces

31. juli 2023
Af Ida Maria Jiman, Marketing Specialist

At byde nye medarbejdere velkommen i en organisation er en afgørende fase, der kan definere deres fremtidige succes og trivsel. En vellykket onboardingproces, der inkluderer både faglige og sociale aspekter, er afgørende, uanset om vi står med en lang sommerferie, omfattende organisationsændringer eller andre udfordringer, der potentielt kan påvirke vores kapacitet til at tage imod en ny medarbejder.

Læs mere
skal dit arbejde med på ferie?

Skal dit arbejde med på ferie?

23. juni 2023
Af Ida Maria Jiman, Marketing Specialist

Ferie vs. Arbejde: Hvordan balancerer vi vores arbejdsliv i sommerferien? Opdag hemmeligheden bag at opretholde motivationen og finde den rette balance mellem at arbejde og afslapning. Få indsigt i, hvordan fleksible arbejdstider kan påvirke vores produktivitet, og lær, hvordan du bedst planlægger din tid for at undgå at miste motivationen.

Læs mere
Virksomheder tager socialt ansvar ved at støtte unges mod

20. maj 2021

Af Stina Grøn, Leder MOT Danmark

Virksomheder tager socialt ansvar ved at støtte unges mod

Danmark er ét af de lande, hvor store og små virksomheder er længst fremme i forhold til at tage ansvar både socialt og samfundsmæssigt. Børn og unges mentale sundhed og trivsel er noget, virksomhederne vælger at støtte gennem deres CSR-engagement. Man hvad skal man vælge at støtte? 

Læs mere
events i konsulenthuset hartmanns

Vi giver dig adgang til masser af viden

Læs mere
Ældres forbliven på arbejdsmarkedet

Hvad skal der til, for at du vil arbejde, til du er 70?

29. august 2018

En måde hvorpå vi kan øge størrelsen på arbejdsstyrken er ved at få de ældre til at blive længere tid på arbejdsmarkedet. Men hvilke barrierer findes der i forhold til at få flere til at ”forlænge” deres arbejdsliv?

Læs mere

Hvad sker der, når vi mødes?

28. august 2018

Af Susanne Lund, Customer Delivery Manager i Hartmanns

Jeg sad i en dejlig ferielejlighed i Tyrol i uge 29 og var ved at få morgenkaffen galt i halsen, da jeg på LinkedIn læste et indlæg på en af vores landsdækkende aviser. Artiklen handlede om Lærke på 18 år. Lærke har 22 tatoveringer, hvoraf nogle er synlige på halsen og armene. Desuden har hun piercinger i ansigtet. Artiklen går ud på, at Lærke gerne vil være sig selv på arbejdet -hun er gladest, når hun er sig selv og netop der i sin komfortzone udøver et fantastisk stykke arbejde ifølge avisen.

Læs mere

Ledighedsstress: Det ærgerligste tabu på arbejdsmarkedet

30. april 2018

Af Signe Frost og Hanne Thaulov

Det er ikke en dans på roser at være ledig, særligt ikke over længere tid, fordi ledighed ligesom stress er tabu på arbejdsmarkedet. Og minus gange minus giver kun dobbelt-minus, hvis jobbet lader vente på sig.

Læs mere
Succes med kaffemøde

Sådan får du succes med et kaffemøde

16. marts 2018

Formålet med kaffemøder er ikke kun at skaffe et job. Hvis kemien er til stede, er det en varig udbygning af dit faglige netværk, som du får al mulig fornøjelse af i fremtiden – muligvis også ved næste jobskifte.

Læs mere
Teknologi fører ikke til massearbejdsløshed

Teknologi fører ikke til masse arbejdsløshed – men til masse reallokation

21. februar 2018

Af Anne-Mette Ravn, Adm. Direktør i Hartmanns

Jeg tror ikke, vi skal være bange for at blive arbejdsløse i takt med automation, digitalisering og disruption  - jeg tror, vi skal glæde os til at bruge os selv på nye måder.

Læs mere
Hvad bestyrelser og aber har tilfælles

Hvad bestyrelser og aber har tilfælles

7. februar 2018

Af Louise Dinesen, Chefpsykolog i Hartmanns & Alexandra Krautwald, Managing partner i Composing A/S

De er kortsigtede. De drives af griskhed og optimering af eget CV. Samtidig bruger de posten som erstatning for en storhedstid på ledelsesgangen, når de alligevel snart skal på pension. De sniksnakker og møder uforberedte op.

Læs mere

Udflytning - Håndtering af et omfattende indgreb i livet og i organisationen

18. januar 2018

Af Anne-Mette Ravn, Adm. Direktør i Hartmanns

3.427 statslige arbejdspladser skal udflyttes. For de involverede organisationer, arbejdspladser og en række medarbejdere og ledere går man en urolig, uvis og potentielt utryg periode i møde.

Læs mere

Vi er fyldt med viden - se vores events her

Læs mere

13 ting du bør droppe for at få succes i dit arbejdsliv

5. januar 2018

Her får du 13 ting du bør droppe for at få succes i dit arbejdsliv. Vi ønsker alle at være succesrige, men alle ønsker ikke at være succesrige inden for det samme.

Læs mere

Nysgerrig på viden - Oplev vores mange events her

Læs mere

Fem gode råd til MUS-samtalen - til dig som medarbejder

15. december 2017

Af Anne-Mette Ravn, Adm. Direktør i Hartmanns

Januar er højsæson for MUS- og PU-samtaler, hvor mange ledere benytter lejligheden til at kigge tilbage og evaluere på året, der er gået, og dermed kaste et blik i krystalkuglen ind i fremtiden sammen med sine medarbejdere. Her er 5 gode råd til dig som medarbejder.

Læs mere

Når chefen træder ud af rampelyset

4. september 2017

Læs mere