Afbrudt
Kickstart Black Friday med vikarer

Kickstart Black Friday med vikar.

10. oktober 2022
Af Sabrina El Hadi Jensen, Marketing Koordinator

Black Friday er kendt for at være en god omsætningsdag. Hvis du ikke har den rette bemanding, kan de høje omsætningsdage blive en kaotisk uge/dag, for både dig som leder og dit personale.   Ifølge Dansk erhverv shoppede danskerne for 3,2 milliarder kroner under Black Week i 2021. Kickstart Black Friday med vikarer og kom godt fra start.  

Læs mere
Søg job på jobmesser

Søg job på jobmesser

02. maj 2022
Af Ida Maria Jiman, Marketing Koordinator

Grib muligheden og brug din deltagelse i jobmesser som værktøj i din jobsøgning. Få mest ud af jobmessen og bliv husket med vores tre gode råd.

 

Læs mere
For megen frihed kan ende i stress

For megen frihed kan ende i stress

12. maj 2019

Af Anne-Mette Ravn, CEO i Hartmanns

Et fleksibelt arbejdsmarked er fremtiden, både for arbejdspladsen- og medarbejderen. Men hvis den ekstra frihed og fleksibilitet ikke skal ende med at blive en bjørnetjeneste for medarbejderne, kræver det, at man som virksomhed sætter nogle helt klare grænser, ellers ender det i stress.

Læs mere
Fleksibel arbejdskraft vikar interim anne-mette ravn

Skaber fleksibel arbejdskraft sorte tal på bundlinjen?

25. juni 2018

Af Anne-Mette Ravn, adm. dir. i Hartmanns

Som direktør i et konsulenthus, der blandt andet leverer fleksibel arbejdskraft til virksomheder, bliver jeg ofte mødt med spørgsmålet, om det overhovedet er rentabelt for en virksomhed at have vikarer og ansatte i tidbegrænsede perioder? 
 

Læs mere
mand - 10 fordele ved vikarjob

10 fordele ved vikarjob

9. april 2018

Vikarjob er utroligt afvekslende og afspejler, i høj grad, den mangfoldighed der er i erhvervslivet og samfundet. Der er mange fordele ved vikarjob - her er 10 af dem.

Læs mere

Flere og flere vælger at blive midlertidigt ansatte

19. januar 2018

Antallet af folk der vælger at være midlertidigt ansatte er stigende – både i USA, Danmark og Europa. Spændende nye tal fra Qvartz.

Læs mere