10. januar 2018

Tilbyder du arbejdsmiljø-repræsentanterne den lovpligtige efteruddannelse?

10. januar 2018

Læs mere
13 ting du bør droppe for at få succes i dit arbejdsliv
Læs mere
Otte råd: Sådan undgår du sexchikane på jobbet
Læs mere
12. januar 2018

Fem gode råd til MUS-samtalen - til dig som medarbejder

Januar er højsæson for MUS- og PU-samtaler, hvor mange ledere benytter lejligheden til at kigge tilbage og evaluere på året, der er gået, og dermed kaste et blik i krystalkuglen ind i fremtiden sammen med sine medarbejdere. Her er 5 gode råd til dig som medarbejder.

Læs mere
Der findes ikke nogen ligesom Hans
Læs mere

Pænt Farvel: Sådan håndterer du opsigelsen på en god måde

Her giver vores ekspert 5 gode råd.

 

12. december 2017

Af Malene Gude

Et Newplacement-forløb defineres bredt som en ydelse, der tilbydes opsagte medarbejdere, med det sigte at hjælpe dem med at finde en ny karrierevej. Traditionelt set kaldes det outplacement. Læs mere om Hartmanns' definition her.
Ved at tilbyde den opsagte medarbejder et Newplacement-forløb, og opfordre personen til at tage imod og deltage aktivt i forløbet, støtter du den opsagte, og du kan give din medarbejder et værdifuldt redskab til at komme godt videre i og efter en svær tid.

Læs mere

Er der grøn dug på bordet til dine jobsamtaler?

Regeringen har en målsætning om, at 95 % af en årgang gennemfører en ungdomsuddannelse. Det betyder, at 95 % af befolkningen ender med en erfaring i at gå til eksamen og mødet med det “grønne bord”.

Læs mere

Den svære samtale på jobbet ér faktisk svær

28. november 2017

Om end der er en stigende interesse for betydningen af et bæredygtigt arbejdsliv på de danske arbejdspladser, så ser vi desværre også, at vi ofte udskyder eller undgår de svære samtaler på arbejdspladsen. Resultatet bliver, at både konflikter og stress får lov at udvikle sig alt for længe, inden der gribes ind.

Læs mere

CV fiksering!

27. oktober 2017

Fikseres du som leder på det CV, der ligger foran dig i en ansættelsesproces? Og hvordan kan du andet?

Skrevet af Susanne Lund, Senior Business Consultant i Hartmanns

Det er jo dokumentation fra kandidaten – det er det menneskelige produktblad, og det vi rekrutteringskonsulenter sender afsted, når virksomheder efterspørger det.

Læs mere
Når chefen træder ud af rampelyset
Læs mere