Danmarks bedste Konstruktionsingeniør til Betonelementbranchen.

Dette Stillingsopslag er desværre udløbet

Åbne stillinger

Er du skarp til statik, og kan du holde hovedet koldt, når forskelligartede projekter skal føres i mål?

Brænder du for at blive en del af teamet hos Danmarks førende leverandør af betonelementer og byggesystemer?

CRH Concrete A/S er Danmarks største producent af betonelementer - og beregner, konstruerer og leverer til nogle af landets mest komplekse og prestigefyldte byggerier.

For vores kunde CRH Concrete A/S søger vi 2 konstruktionsingeniør til deres projekteringsafdeling i hhv. Esbjerg og Brørup. Sammen med dygtige kollegaer skal Konstruktionsingeniøren styrke den fortsatte positive udvikling og vækst inden for betonelementer.

Jobbet

Som Konstruktionsingeniør på tegnestuen kommer du til at indgå i et stærkt og rutineret team, hvor du vil medvirke til konstruktive løsninger og være ansvarlig for udarbejdelse af statiske beregninger, som kan omsættes til produktionsegnede elementer.

Du vil være i løbende dialog med kunder, rådgivere, interne projektledere, produktionen samt den øvrige del af organisationen hos CRH Concrete A/S.

Er du den rette kandidat - og kan du hurtigt fungere som sparringspartner både internt og eksternt, er der gode udviklingsmuligheder. 

Kvalifikationer

 • Du er uddannet Bygningsingeniør eller Civilingeniør
 • Du har erfaring med og viden om statiske beregninger fra betonelementbranchen – og kan dermed hurtigt styrke projekteringsafdelingen
 • Du taler og skriver dansk, - da det er vigtigt, at du kan kommunikere med rådgivere og kollegaer på alle niveauer
 • Du er struktureret og analytisk skarp
 • Du fører naturligt et projekt fra start til afslutning – med grundighed og selvstændighed
 • Du giver og modtager sparring på en uformel og imødekommende måde
 • Du har ambitioner og sætter barren højt

Virksomheden tilbyder

God medarbejdertrivsel, frie og selvstændige rammer og en uformel kultur, hvor du som ny kollega udvikler dig sammen med engagerede kollegaer. For den rette kandidat er der mulighed for at få indflydelse på arbejdets indhold samt egen udvikling.

Dagligdagen er præget af en fri, humoristisk og uformel tone samt et travlt men godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel, work-life balance, høj faglighed og kvalitet.

Du vil få mange engagerede kolleger, som gerne støtter op om din læringsproces omkring vores produkter.

Ansøgningsfrist

31. juli 2018

Tiltrædelse

Snarest muligt - vi venter dog gerne på den rette kandidat.

Ansættelsessted

Esbjerg eller Brørup.

Ansøg nu

Hvis du ønsker yderligere informationer omkring jobbet, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringsspecialist Pia Maria Vörts fra Hartmanns A/S på tlf. 4121 1457 eller via mail på pia.vorts@hartmanns.dk

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV. Ansøgninger sendt på mail modtages ikke.

Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen og al henvendelse bedes rettes hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Vi forbeholder os retten til løbende at indkalde kandidater til samtaler.

Yderligere information

 • CRH Concrete A/S, der ejer brands som BETONELEMENT, DALTON, EXPAN, MONTAGE og MODULBAD, er med markedets største og bredeste produktprogram Danmarks førende leverandør af betonelementer og systemløsninger i beton. Vi beskæftiger for tiden ca. 1.400 medarbejdere fordelt på 12 fabrikker i hele Danmark.

  CRH Concrete A/S er en del af den internationale koncern CRH plc., der med ca. 87.000 medarbejdere fordelt i 31 lande er blandt verdens største byggematerialekoncerner.

 • Type:
  Fuldtid
 • Region:
  Fyn
  Sydjylland
 • Jobnummer
  R1000833
 • Ansøgningsfrist 06-08-2018
 • Kontakt: Pia Maria Vørts
  eller ring +45 4121 1457

Dette Stillingsopslag er desværre udløbet