09.01.2017

Nyt spændende samarbejde mellem Norddjurs Kommune og konsulenthuset Hartmanns

NYT I NORDDJURS – Borgere, der er klar til at komme ind på arbejdsmarkedet, bliver omdrejningspunktet for det nye samarbejde. Samarbejdet mellem Norddjurs Kommune og Hartmanns udmønter sig i to forskellige forløb.

Det ene forløb har til formål at tydeliggøre de unges kompetencer og motivere de, som er klar til at gå i gang med en uddannelse. Der vil være fysisk træning to gange om ugen og udviklingssamtaler med de unge. Hartmanns’ konsulenter vil blandt andet stille skarpt på samarbejde med virksomhederne i Norddjurs og forsøge at få de unge i virksomhedspraktik med henblik på at afklare deres uddannelsesretning. Hartmanns har erfaring med, at en nær relation til erhvervslivet ofte er vejen ind på arbejdsmarkedet. Inden for dette arbejdsområde har Hartmanns specialister, der kan være med til at bidrage til værdi for den enkelte.

Det første forløb er målrettet unge under 30 år på kontanthjælp, som er parate i forhold til uddannelse. I det nye samarbejde skal kommunen og konsulenthuset Hartmanns sammen motivere de unge med forskellige initiativer. Hartmanns tror på, at samtaler, kombineret med fysisk træning, kan styrke mennesker og bidrage til, at fremtidsdrømme kan blive til virkelighed.

Det andet forløb er målrettet borgere, som raskmeldes efter en sygemelding. Hartmanns tager udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger, kompetencer og behov. I fællesskab afdækkes det, hvordan borgeren kommer tilbage til arbejdsmarkedet eksempelvis via et fleksjob. Også i dette forløb er der fysisk træning to gange ugen. Derudover vil der foregå individuelle samtaler løbende.

”Hartmanns har i forbindelse med dette samarbejde etableret kontorer i hhv. Grenå og Auning således, at både relationer og geografisk nærhed har optimale forudsætninger. For Hartmanns er det væsentligt, at være tæt på de mennesker og virksomheder, vi arbejder sammen med – det skaber ganske enkelt de bedste resultater for alle”, udtaler Projektkoordinator Christina Feldborg

Udover Projektkoordinator Christina Feldborg, er også socialrådgiver og jobkonsulent, Hanne Thrysøe, psykolog, Roksanda Sørensen og fysioterapeut, Maria Thomsen involveret i samarbejdet med Norddjurs Kommune.

Hartmanns – din jobpartner

Hartmanns arbejder i spændingsfeltet mellem mennesker og job. Med andre ord matches den menneskelige ressource med virksomheders behov. Der kan være behov for ansættelse, fastholdelse, afvikling eller rådgivning tilbage til jobbet. Uanset udfordringen kræver det objektive specialister, der tager udgangspunkt i den enkelte menneske.

Hartmanns er et nordisk konsulenthus, hvor fokus altid er at skabe succes i menneskers jobliv og vindere på det moderne jobmarked. Hvert år løser Hartmanns 1.000 rekrutteringer til faste jobs, 2.000 Newplacementsforløb og 12.000 vikarordrer. Hartmanns er dansk ejet og blev grundlagt i 1996.

Her finder du Hartmanns på Djursland:

Grenå

Østergade 2, 3.tv
8500 Grenå

Auning

Centervej 14, 1
8963 Auning