Outplacement - et tilbud til leder/medarbejder efter vedkommende er blevet afskediget
Afbrudt

Outplacement

Når du siger pænt farvel til dine medarbejdere, baner du vejen for deres karriere - og styrker dit employer brand

Med over 20 års erfaring i jobmarkedet og 1000+ kandidater i Outplacement forløb hvert år, er Actief Hartmanns en tryg partner for dig før, under og efter opsigelsessituationer.

Vi varetager store opsigelsesrunder såvel som enkeltstående forløb for små og store organisationer og kommuner. Nogle forløb er med et dansk jobperspektiv og andre er med et internationalt perspektiv.

Newplacement

Som en udvidelse af Outplacement, arbejder Actief Hartmanns med det vi kalder Newplacement. Det gør vi fordi, at vi tror på, at du ikke blot skal sende dine medarbejdere ”ud” af organisationen, men snarere ”videre” - og i sidste ende hen imod en ny karriere. Derfor har vi valgt at kalde Outplacement for Newplacement.

Vi arbejder med målsætninger, planlægning og indsatser, der retter sig mod fremtiden. Vi tilpasser forløbet individuelt til dine opsagte medarbejderes ønsker og behov, så de trygt kan fortsætte karrieren et nyt sted med nye mål.

Det betyder også, at vores certificerede konsulenter er med før, under og efter opsigelsen. Ligesom de fastholder samarbejdet med den opsagte, indtil medarbejderen er i job igen. Ja faktisk 100 dage ind i det nye job, da vi ved at de første 100 dage er de kritiske ift. at blive i jobbet. 

Kort sagt: Med et Outplacement-forløb hos Actief Hartmanns får dine opsagte medarbejdere ikke alene en god behandling og en ny vej frem. Du får også gode ambassadører, som baner vejen for din employer branding.

Column 1 - image
outplacement forløb om året
Column 1 - text

1000+

Outplacement forløb om året

Column 2 - image
outplacement kom i job efter tre måneder
Column 2 - text

77% er i job

efter tre måneder

Column 3 - image
outplacement kom hurtigt i job
Column 3 - text

86 % er i job

efter seks måneder

Column 4 - image
outplacement høj kundetilfredshed og kandidat tilfredshed
Column 4 - text

Kundetilfredshed 1-6

5,4 hos kandidater - 5,5 hos kunder