Arbejdsmarked

Seniormedarbejdere kan blive et trumfkort i spillet om arbejdskraft

Berlingske, 8. november 2019

Hartmanns er et nordisk konsulenthus, som assisterer organisationer og virksomheder i forbindelse med f.eks. rekruttering, opsigelse og fastholdelse. Anne-Mette Ravn fortæller, at virksomheden årligt er i kontakt med noget nær 30.000 jobkandidater, hvilket resulterer i input, som er  etningspile for udviklingen på arbejdsmarkedet.

Læs hele artiklen her

 

Julefrokosten under pres for forandring

Nordjyske, 26. november 2017

”Men en del af os synes bare ikke, at det er lige så festligt, som mytologien omkring arrangementet fortæller. Hver sjette mener således, at julefrokosten på arbejdet bare er noget, som skal overstås, viste en undersøgelse, som konsulentfirmaet Hartmanns lavede i 2014.”
Læs hele artiklen her

 

Chefen må godt blive hængende. Men helst ikke for længe.

Jyllands-Posten, 16. september 2017

I 2013 undersøgte Hartmanns Research, hvad medarbejdere i danske virksomheder mener om, at chefen bliver hængende så længe, han eller hun har lyst, ved den årlige firmajulefrokost. Af de 378 respondenter, der deltog i undersøgelsen, svarede næsten fire ud af fem, at chefen ikke behøver at gå tidligere hjem end medarbejderne.

»For 10 år siden ville undersøgelsen have vist det modsatte. Dette er et tegn på, at afstanden mellem medarbejder og leder ikke er så stor, som den har været tidligere,« udtalte konsulenthusets adm. direktør, Anne-Mette Ravn, i den anledning.

 

Meningen med jobbet: Jobbet skal give mening

Berlingske Business, 22. februar 2017

Anne-Mette Ravn, der er administrerende direktør i konsulenthuset Hartmanns, sagde i den forbindelse: »I forhold til Generation Z er det et væsentligt parameter i deres valg af arbejdsgiver, om virksomheden bidrager med noget meningsfuldt til samfundet. Altså om der er et større formål med virksomhedens eksistens end bare profit.«

Læs hele artiklen her

 

Generation Z vil ændre verden fra jobbet

Berlingske Business, 4. januar 2017

»I forhold til Generation Z er det et væsentligt parameter i deres valg af arbejdsgiver, om virksomheden bidrager med noget meningsfuldt
til samfundet. Altså om der er et større formål med virksomhedens eksistens end bare profit,« siger Anne-Mette Ravn, der er adm. direktør i konsulenthuset Hartmanns, der arbejder med jobmarkedet.

Læs hele artiklen her

 

Fem råd til at få det perfekte CV under studiet

JP Finans, 15. februar 2015

Adm. direktør i Hartmanns, Anne-Mette Ravn giver fem råd til at få det perfekte CV under studiet.

Læs hele artiklen her