Rekruttering

Debat: Lad dine dygtige medarbejdere gå - og sats på de vender stærkt tilbage

Børsen, 18. juni 2017

Opgaven går ud på at behandle tidligere medarbejdere så godt og professionelt, at de vil fortsætte i deres karrierer som nogle af virksomhedens bedste ambassadører, og en skønne dag måske have lyst at vende tilbage.

Konsulenthuset Hartmanns er et eksempel på en virksomhed, som har succes med det: Omkring 15 pct. af deres nyansættelser pr. år udgøres af tidligere medarbejdere.

Læs hele artiklen her

 

Erik Bjerregaard går på pension

Sermitsiaq, 17. november 2017

Bestyrelsen har nu igangsat rekrutteringsprocessen via konsulenthuset Hartmanns med målet omkring en overdragelsesperiode fra Erik Bjerregaard til hans efterfølger i 2018, oplyses det.

Læs hele artiklen her

 

Sådan bliver du opsvingets store talent

Berlingske Business, 9. juni 2015

»Talenter kan være født med en særlig begavelse, men for talenter gælder, at de kun folder sig ud, hvis man øver sig, er ekstra¬ordinært vedholdende og engageret, begår fejl, lærer af fejlene, har viljen til at fortsætte og øver sig igen og igen og igen. Man kan altså øve sig til at blive et talent,« siger Anne-Mette Ravn.

Læs hele artiklen her

 

Fem råd til at få det perfekte CV under studiet

JP Finans, 15. februar 2015

Adm. direktør i Hartmanns, Anne-Mette Ravn giver fem råd til at få det perfekte CV under studiet.

Læs hele artiklen her

 

Rekrutteringskonsulent: ‘Mange virksomheder kan ikke overskue at ansætte en dimittend’

Teknologiens mediehus, 8. oktober 2014

»De kan bidrage til mangfoldigheden i organisationen i kraft af deres unge alder, og det er med til at skabe bedre resultater. De er typisk mere globale i måden at tænke på, mere mobile og omstillingsparate, og så har de en evne til at finde information på et helt andet niveau end os andre,« siger Anne-Mette Ravn.

Læs hele artiklen her