Afbrudt

Rekruttering

Kundecase: Riis Retail

Vi havde en hasteopgave lige op til jul.. Vi manglede en medarbejder, hvilket fik os til at tage kontakt til Hartmanns. Konsulenten imødekom opgaven med et smil, og havde efter tre dage fundet tre forskellige kandidater til os. Vi endte med at ansætte den ene, tage den anden ind i et vikariat, som senere førte til fastansættelse. Den tredje kandidat tog vi ind i et længere vikariat.

Vi oplever, at Hartmanns er gode til at kontakte os, når nye og relevante kandidater kommer ind i deres system. Herfra beslutter vi, om det er aktuelt for os, på det gældene tidspunkt.

Det har været en stor hjælp for os, at få hjælp til rekruttering i perioder med høj intensitet og højt tempo. Her har Hartmanns vist sig som en professionel samarbejdspartner, som vi har været super glade for. Den kontakt vi har hos Hartmanns er god og personlig. Konsulenterne er dygtige til at spørge ind til virksomheden og sørge for at etablere tillid.

Riis Retail
Charlotte Weithaler
HR-manager
 

Kundecase: Hewikut kvartsgulve

Vi var en mindre virksomhed med ca. 16 ansatte som ville ekspandere med yderligere 3-4 funktionærer.

Da vi er en virksomhed med en lille administration, og med kræfterne henledt på vores kunder, besluttede vi os for at bruge et rekrutterings firma som skulle finde nogle emner til os.

Vi havde hørt om Hartmanns igennem en leverandør som talte rosende om firmaet, og derfor henvendte vi os til Hartmanns men en forespørgsel på, om de kunne hjælpe os med at finde de rette folk til vores firma.

På mindre end 6 måneder har Hartmanns fundet en salgschef, 2 sælgere, og en tekniker/IT supporter.  Alle medarbejdere er faldet godt til i firmaet, og vores kemi stemmer godt sammen, hvad er vigtigt hos en mindre virksomhed som vores.

Vi har været glade for samarbejdet mellem Hewikut kvartsgulve og Hartmanns, og vi vil også fremover gøre brug af Deres ekspertise på dette område

Hewikut kvartsgulve
Anders Kristensen
Salgschef

 

Kundecase: Hewikut kvartsgulve

Vi har tidligere foretaget alt fra annoncering m.v. ved ansættelse af nye medarbejdere, men har valgt at benytte Hartmanns, da det frembringer flere kvalificerede kandidater til jobbet, end hvad vi kan opnå ved almindelig annoncering.

Yderligere er det en meget tidskrævende opgave at annoncere og udvælge kandidater til samtale, gennemføre de indledende samtaler for at ende op med enkelte kvalificerede ansøgere.

Da det yderligere ikke er et kompetenceområde vi er stærke på, har vi valgt at benytte en af de professionelle udbydere.

Jeg tror at mange af de jobsøgende har ændret vaner, og i højere grad benytter sig af de nye medier der er tilstede i forbindelse med jobsøgning,og det har da også efterfølgende vist sig, at Hartmanns er i stand til hurtigt at fremvise kvalificerede kandidater.

Da de har foretaget den første screening, kan vi gå direkte til biddet med de ansøgere vi får præsenteret, og det har sparret os for mange ressourcer.

JEVI A/S
Hans Nørgaard
Admin. Direktør