Hartmanns udnævnt Eliteleverandør til den offentlige sektor

Hvert år certificeres top 1% leverandører til den offentlige sektor af Udbudsvagten. Hartmanns har netop i modtaget Eliteleverandør certifikatet 2018, og er dermed i top 1% af leverandører til den offentlige sektor.

Det er en anerkendelse, jeg er vanvittig stolt af, siger en smilende adm. dir. Anne-Mette Ravn fra Hartmanns. Vi har gennem en årrække satset på en strategisk målsætning om at være en stærk partner for den offentlige sektor i forhold til rekruttering, outplacement, psykisk arbejdsmiljø, og beskæftigelse.

Det kræver fokuseret og hårdt arbejde at blive en ”trusted partner” i den offentlige sektor. Den offentlige sektor er heldigvis ikke til fals for ”charme, selvtillid og lækkert hår”. Man skal bevise sig, og man bliver tydeligt evalueret fra opgave til opgave. Det er vores erfaring, at det kræver indsigt, dedikation og kompetence at samarbejde med den offentlige sektor.

Vi er enormt glade for samarbejdet, og vi lægger os i selen hver eneste dag for at bidrage kompetent – men også nytænkende -  til en sektor, som står overfor mange forandringer i disse år.

Jeg er stolt af vores samarbejdspartnere og jeg er stolt af mine medarbejdere, velvidende at vi aldrig er bedre end kundens tilfredshed med vores seneste opgave, siger Anne-Mette Ravn.    

Danmarks Statistik estimerer, at der i 2017 var omkring 300.000 aktive virksomheder. Den øverste procent udgøres således af i alt 3000 virksomheder. Hartmanns er altså kommet i fint selskab med de største og bedste leverandører til det offentlige. (kilde:www.udbudsvagten.dk)

Hartmanns er uden for kategori…

…og fremtidens svar på det agile jobmarked. Hartmanns specialiserer sig i flere kompetencer end branchen normalt tilsiger. Hartmanns tror på, at præcis det giver perspektiv.
Vi specialiserer os i flere kompetencer end kategorien normalt tilsiger. Det gør vi, fordi det giver perspektiv. I det moderne jobmarked, giver det ikke mening at tale ansættelse uden at tale fastholdelse og udvikling. Når vi taler opsigelser, må vi inkludere perspektivet for tiltrækning og employer branding. Og når vi taler arbejdskraft, må vi tale om både fast og fleksibel bemanding.

Vi bygger bro

Vi bygger bro mellem organisationer og kandidater, hvor målet er at skabe flere vindere i arbejdsmarkedet. Vi bygger relationer i organisationer, hvor målet er at skabe trivsel, udvikling og produktivitet. Vi bygger veje ind i fremtidens arbejdsmarked med ønsket om, at vores samarbejdspartnere går kompetente ind fremtidens transformationer. (kilde:www.hartmanns.dk)


Netop denne unikke sammensætning har været med til at sikre Hartmanns’ helt unikke plads som eliteleverandør.

 

elitecertificat Hartmanns den offentlige sektor