Go’ morgenmøde: Me Too- og hvad så?

Kom til Go' morgenmøde om krænkende adfærd og psykisk arbejdsmiljø med Director of Leadership and Change i Actief Hartmanns Louise Luxhøi.

Me Too

 

Me Too-bevægelsen, der startede i 2017, var en global social bevægelse, der fokuserede på afsløring af seksuel chikane og overgreb i arbejdspladser og andre områder af samfundet. Med de seneste sager i pressen, er vores bevidsthed omkring disse emner og en forandring i holdninger og adfærd, både på individuelt og organisatorisk niveau endnu engang under lup.
 

Deltag og få indsigt i;
- hvad Me Too- bevægelsen har forandret
- de nye retningslinjer fra arbejdstilsynet vedrørende krænkende adfærd og psykisk arbejdsmiljø.
- forebyggelse og håndtering af krænkelser på arbejdet.

 

Til dette Go’ morgenmøde zoomer Louise ind på det psykiske arbejdsmiljø og fokusområder for at håndtere krænkende adfærd. Du får input til, hvad du som medarbejder, leder, tillidsvalgt og HR kan gøre, når du oplever krænkende adfærd på arbejdspladsen.

Det er gratis at deltage.

Vi glæder os til at inspirere dig.

Om foredragsholderen

Louise Luxhøi er Director  af Leadership and Change i Actief Hartmanns. Hun er uddannet cand.mag. med speciale i organisationer og positiv psykologi. Louise Luxhøi er forandringsagent og hjælper organisationer ind i fremtiden ved at bygge bro mellem personaleledelse og forretningsstrategi. Louise deltager ofte i mediedebatter og udover at have forfattet bogen; ”Mental Topform” (Politikens forlag), er hun ophavsmand til programserien ”Pessimisterne” på DR2.

06 June 2023
Louise Luxhøi

Praktisk info

Tid: 08.15 - 09.00

Sted:

Actief Hartmanns
Lautrupvang 4a,
2750 Ballerup

 

Tilmeld dig allerede nu

navn
 • Type:
  Event
 • Region:
  Hovedstaden
 • Emne:
  Ledelse
  HR
  Rekruttering
 • Pris: kr. ex. moms.