Go’ morgenmøde: Stress og arbejdslivet

Stress og arbejdslivet

35.000 danskere er sygemeldt pga. stress hver dag. Stress har både store menneskelige og økonomiske omkostninger. Stress er noget vi bør være opmærksomme på. 

I den seneste store folkesundhedsundersøgelse scorer 30% af borgere i Region Hovedstaden højt på stressskalaen. Et markant 5% hop opad siden sidste undersøgelse i 2017. Men hvad er stress, hvad kan give stress på arbejdet, og måske vigtigst; hvordan forebygger og håndterer vi stress på arbejdet?

Deltag og få indsigt i;

 • Forskellen på at have travlt og at være stresset.
 • De arbejdsmæssige faktorer, der kan virke stressudløsende.
 • Forebyggelse og håndtering af stress på arbejdet.

Til dette Go’ morgenmøde zoomer Anders Kinnerup, Direktør for Actief Hartmanns Leadership and Change ind på, fokusområder for at reducere stress. Han giver dig input til, hvad du som medarbejder, leder, tillidsvalgt og HR kan gøre for at hjælpe arbejdspladsen til endnu bedre trivsel i praksis.

Det er gratis at deltage.

Vi glæder os til at inspirere dig.

Mød foredragsholderen

Anders Kinnerup er Direktør for Actief Hartmanns' Leadership and Change afdeling. Anders rådgiver organisationer om god ledelse, trivsel og det gode arbejdsliv. Han har siden 2015 arbejdet med det bæredygtige arbejdsliv og gennem foredrag og workshops undervist hundredvis af ledere, HR-professionelle og tillidsvalgte om spændingsfeltet mellem organisation, ledelse og arbejdsmiljø. Anders holder ofte oplæg for både private og offentlige organisationer samt på uddannelsesinstitutioner.

21 March 2023
Stress og arbejdslivet

Praktisk info

Tid: 08.15 - 09.00

Sted:

Actief Hartmanns
Lautrupvang 4a,
2750 Ballerup

 

Tilmeld dig allerede nu

navn
 • Type:
  Event
 • Region:
  Hovedstaden
 • Emne:
  Ledelse
  HR
  Rekruttering
 • Pris: kr. ex. moms.