Vi rådgiver og støtter dig i dit næste skridt i din karriere

Vi vil inspirere, rådgive og udfordre dig med det ene formål at bane vejen til dit næste job. Du har høj faglighed, potentiale og styrker – dem vil vi dyrke gennem forskellige workshops, oplæg, en-til-en rådgivning samt netværk.

Eksempler på aktiviteter:

  • Workshops om jobmarkedet og jobsøgning
  • Oplæg om muligheder i det aktuelle jobmarked i ind- og udland
  • Netværk og SoMe som redskaber i jobsøgningen
  • Individuel coaching og rådgivning

Vi tager udgangspunkt i dig. Indholdet i forløbene er dynamisk, således at du præsenteres for nyeste viden om arbejdsmarkedet.

Skal du deltage i aktiviteter på Vesterbro?

Maria, juli 2017

"Jeg har lige afsluttet mit 3-ugers forløb hos jer, og giver nu min vurdering :-)
Jeg synes det har været et helt fantastisk forløb, og er faktisk ret ked af, at det er afsluttet, for det er den mest kompetente hjælp, jeg nogensinde har fået. Jeg har (som du måske kan se i jeres system) være ledig siden oktober 2016, og har været til en utal af workshops i a-kassen, men synes ikke, at det har givet mig noget brugbart. I løbet af de få timer jeg har været hos jer, er jeg blevet klædt meget bedre på, og har fået troen og selvtilliden tilbage.
Hvis jeg skal komme med lidt (konstruktiv) kritik, så kunne jeg godt have ønsket at alt med uopfordrede jobsøgning også var en del af det obligatoriske 15-timers forløb, for det er virkelig en god måde at komme videre. Måske kunne det også blive rykket op i starten af forløbet, så der ville være mulighed for at arbejde med ansøgningerne, mens vi er "under jeres vinger" :-)
Ellers har jeg kun at sige: TUSIND tak for et virkelig godt forløb, og for at I alle er sådan nogle søde og kompetente mennesker :-) Jeg både håber (og så alligevel ikke) at vi ses igen, men er under alle omstændigheder glad for at have muligheden for at brug jer som sparringspartnere, når jeg sidder fast i min jobsøgning."

Rune, juli 2017

"Tak for 3 ugers veltilrettelagt kursus, hvor jeg har fået faglig sparring på en række forskellige områder indenfor jobsøgning.
Jeg har bl.a. fået en masse værktøjer til at arbejde med den uopfordrede jobsøgning, hvilket jeg derfor er gået igang med. Bl.a. har jeg under mit forløb hos Hartmanns taget uopfordret kontakt til Rambøll via mail, hvor jeg nu har startet en dialog.
Yderligere gennem øvelser og workshops har jeg arbejdet med områder som afdækning af mine faglige og personlige kompetencer og læse ordene bag jobopslagene. Kurset blevet afsluttet med en grundig og god gennemgang af hvordan en jobsamtale skal håndteres. Alt dette har gjort at jeg kan skærpe min jobsøgningsprocess og er blevet bedre til at fokusere mine ansøgninger på de mest relevante ting."