Outplacement

Når du siger pænt farvel til dine medarbejdere, baner du vejen både for deres karrierer - og for dine kommende medarbejdere.

Med over 20 års erfaring i jobmarkedet og 1.000-1.500 kandidater i Newplacement forløb pr. år, er Hartmanns en tryg partner for dig både før, under og efter opsigelses situationer.

 Vi varetager store opsigelsesrunder såvel som enkeltstående forløb for små og store organisationer og kommuner. Nogle forløb er med dansk jobperspektiv og andre med et internationalt perspektiv

Grunden til at vi arbejder med Newplacement – som er en udvidelse af det mere kendte begreb Outplacement – er, at vi ikke blot sender dine medarbejdere ”ud” af organisationen, men ”videre” og i sidste ende hen i mod et ”nyt” mål. Derfor har vi valgt at skifte Outplacement begrebet ud.

Vi arbejder således med målsætninger, planlægning og indsatser, der retter sig mod fremtiden. Vi tilpasser forløbet individuelt til dine opsagte medarbejderes ønsker og behov, så de trygt kan fortsætte karrieren et nyt sted med nye mål.

Det betyder også, at vores certificerede konsulenter er med før, under og efter opsigelsen. Ligesom de fastholder samarbejdet med den opsagte, indtil medarbejderen er i job igen.

Kort sagt: Med et Newplacement-forløb hos Hartmanns får dine opsagte medarbejdere ikke alene en god behandling og en ny vej frem. Du får også gode ambassadører, som baner vejen for dine kommende medarbejdere.

 

Outplacement