vikar
Fleksibel arbejdskraft 24/7 alle årets dage

Landsdækkende vikarservice med tusindvis af kvalificerede vikarer

Med mere end 14.000 succesfulde vikariater om året – hvoraf mange besættes fra dag til dag – er Hartmanns et af de største og mest etablerede vikarbureauer i Danmark.

Fra vores kontorer i hele landet leverer vi fleksible vikarløsninger, som kan tilpasses dine eksakte behov – uanset om du mangler en specialist i et år, en receptionist i en uge eller en større dag-til-dag-bemandingsløsning til din produktion og lager.

 

Du får leverancesikkerhed og parathed

Med en valideret emnebank på over 60.000 kandidater og 30.000 årlige møder med kandidater face-to face, får du tryghed for levering og parathed fra time til time.

 

Du får bøvl-frit samarbejde

Vi håndterer over 600 overenskomster og lokalaftaler – næsten fejlfrit ;) Selvom lønningsområdet er komplekst, garanterer vi dig et bøvlfrit samarbejde! Du betaler for den effektive arbejdstid – resten klarer vi!

Som autoriseret vikarbureau via Dansk Erhverv og Vikarbureauernes Brancheforening, har du tryghed for, at vi lever op til lovgivning og overenskomster.

 

Vikarer er også vidensnomader

Til mere specialiserede opgaver får du adgang til vikarer med brancheerfaring og højt vidensniveau. De indgår ubesværet i dit projekt og tilfører din afdeling viden og erfaring.

 

Du får perspektiv og skræddersyede løsninger

Tempoet i forandringer betyder at virksomhederne får behov for nytænkte og agile organisationsformer.

Det øger behovet for fleksible bemandingsløsninger og en partner, som ikke ”kun” er vikarbureau, men kan trække på det bredere perspektiv og flere kompetencer. Nogen kalder det ”strategic-workforce-planning”.

Kontakt os for dialog om løsninger i det bredere perspektiv for din arbejdsstyrke på kort og lang sigt.

Vikar