Afbrudt
 Dreams & details – genopfind din virksomhed og dit lederskab – mens det stadig går godt

Dreams & Details – Genopfind din virksomhed og dit lederskab - mens det stadig går godt

11. august 2022
Af Marketing Koordinator Ida Maria Jiman

Rider din virksomhed lige nu på bølgen af succes, så er det måske tid til at forny den. Ja, du læste rigtigt. Ifølge bogen Dreams and Details - Genopfind din virksomhed og dit lederskab - mens det stadig går godt bør forandringer og fornyelse af virksomheden ske, imens virksomheden kører godt og stabilt og ikke, når du ser afgrunden nærme sig med hastige skridt.

Læs mere
Brænd hamsterhjulet – Guide til et lykkeligt arbejdsliv

24. september 2021

Af Ida Maria Jiman, Marketing koordinator

Brænd hamsterhjulet – Guide til et lykkeligt arbejdsliv

Kan man få både et lykkeligt og effektivt arbejdsliv? I denne bog kommer forfatteren; Pernille Garde Abildgaard med hendes bud på, hvordan fremtidens arbejdsliv kan se ud, understøttet af inspirerende virksomhedscases og videnskabelige undersøgelser. 

Læs vores anbefaling af bogen her.

Læs mere
Louise Dinesen

07. juni 2020

Af Louise Dinesen, chefpsykolog i konsulenthuset Hartmanns

Først udgivet i Berlingske

Jorden kalder erhvervslivet! Fatale forglemmelser koster os dyrt

I en ny bog skyder ledelsesrådgiver Christian Ørsted tre årtiers forandringsledelse til hjørne. Han erklærer krig mod begreber som »modstand mod forandring« og viser os, at liv og værdighed står centralt i ledelse, skriver Louise Dinesen, chefpsykolog i kosnulenthuset Hartmanns.

Læs mere
Boganmeldelse: Den interne konsulent 

Boganmeldelse: Den interne konsulent 

7. februar 2020 

Af Louise Dinesen, chefpsykolog i Hartmanns

Bogen henvender sig til den interne konsulent, og er skrevet af de to erfarne psykologer Michala Schnoor og Morten Jack. Begge har de igennem mange år arbejdet med organisations- og ledelsesudvikling, og begge har de et særligt blik for hvordan de interne konsulenter i organisationer understøtter strategisk udvikling.

Læs mere

Boganmeldelse: Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling

22. januar 2020

Af Louise Dinesen, chefpsykolog i Hartmanns

Indre bæredygtighed har rejst sig som en megatrend i ledelse, men hvordan gøres bæredygtighed til konkret handling? Det er netop dette spørgsmål som bogen ’Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling’ indrammer for ledere og andre med interesse feltet.

Læs mere

De unge er fremtiden - men fremtiden er ikke altid ideel

1. oktober 2018

Af Ditte Darko, erhvervspsykolog og Louise Dinesen, chefpsykolog i Hartmanns

”Hvad vil du med dit liv?” Spørgsmålet rammer rigtig mange unge, der skal ud og finde deres ben at stå på i arbejdslivet. Spørger man forfatter Alexandra Krautwald, som netop er udkommet med bogen ’Unge generationer på arbejde’, så er vi ’voksne’ afsporede, når vi stiller dette spørgsmål.

Læs mere
Belastningspsykologi af Rikke Høgsted

At forebygge mentale skader er en holdsport

7. september 2018

Af Ditte Darko, erhvervspsykolog og Louise Dinesen, chefpsykolog i Hartmanns

En ’must read’ for alle, der ønsker at blive klogere på, hvad et mentalt højrisikojob er. Og vigtigst af alt: Hvad du selv kan gøre for at reducere risikoen for mental nedslidning. Bogen er interessant for høj-risikoområder, men bør besøges af alle med interesse for det bæredygtige arbejdsliv.

Læs mere

Boganmeldelse: Luppen på gruppen

18. april 2018

Som leder har du ansvaret for, at din arbejdsgruppe har en god dynamik, så arbejdsopgaverne bliver løst godt og effektivt. At få vendt en dårlig gruppedynamik til en dynamik, der gør gruppen i stand til at løse de stillede arbejdsopgaver så effektivt som muligt, kan dog være en svær proces, da det at arbejde med grupper kan være vanskeligt. Men frygt ikke – hjælpen er på vej! I en ny bog Luppen på gruppen får du fire anvendelige værktøjer til at håndtere og skabe en positiv udvikling i en dårligt fungerende gruppe.

Læs mere
Tre danske ledelsesbøger, du bør læse

Tre danske ledelsesbøger, du bør læse

6. oktober 2017

Af Louise Dinesen, Chefpsykolog i Hartmanns

Det er ikke uinteressant at beskæftige sig med, hvad der findes af dansk litteratur om ledelse. Meget af den ledelseslitteratur, vi har set i Danmark gennem de sidste år, har nemlig rod i det, vi kender som Nordisk Ledelse.

Læs mere

At overleve i en digital verden

29. september 2017

Af Maria Gøtzsche

Som med familiemedlemmet, der afslører misbrugerens benægtelse, selvbedrag og ansvarsfralæggelse står lægen Imran Rashid med bogen Sluk frem som vor årtis moralske fader, når han med rettidighed blotlægger det moderne menneskes digitale livsførelse.

Læs mere
Hit med jobbet

Hit med jobbet

14. september 2017

Af Edyta Gawron, Konsulent i Hartmanns

Hit med jobbet er en letlæst og anbefalelsesværdig guide til dig, der skal skrive en skriftlig ansøgning og ikke slår dig hjemmevant ned ved tasterne, når du skal begejstre en kommende arbejdsgiver.

Læs mere
Boganmeldelse: Lederens stresshåndbog

Boganmeldelse: Ledernes stresshåndbog

9. august 2017

Af Louise Dinesen, Chefpsykolog i Hartmanns & Edyta Gawron

Stress er en reel og alvorlig problemstilling. Derfor anmelder Hartmanns her "Lederens stresshåndbog" – en vellykket og læseværdig kort håndbog med konkrete værktøjer til ledere, der ønsker at forebygge stress og fremme trivsel hos sine medarbejdere.

Læs mere
Ledertrivsel i travlhed

Ledertrivsel i travlhed

2. august 2017

Vi anbefaler alle ledere at læse bogen, og gå forrest som det gode eksempel. Selv stræbe efter et sundt og balanceret arbejdsliv til inspiration og opmuntring for andre, der også giver (for) meget af sig selv i deres arbejdsliv. Vi ved, det vil gavne bundlinjen såvel den menneskelige som den økonomiske.

Læs mere