04.11.2016

 

Mød os på JobCAMP 2016 i Aalborg

Kom og mød os på stand nr. 39. Vi glæder os til at tage se dig.

Praktik gør en forskel

I august blev der afholdt et møde mellem Lantmännen Schulstad, Hartmanns’ konsulenter og kandidater, hvor der med stort succes blev formidlet kandidater til de ledige åbne stillinger, som Lantmännen Schulstad lå inde med. De ledige kandidaterne, som deltog i mødet, er tilknyttet Hartmanns’ Job-Consulting og har forskellige erhvervsmæssige baggrunde. Lantmännen Schulstad er en af de virksomheder, som Hartmanns samarbejder med, og som tilbyder spændende muligheder til bl.a. kandidater, som er i jobformidlingsforløb.

Kandidaterne kom videre til jobsamtaler hos virksomheden med de forskellige enhedsansvarlige og fik en rundvisning. Det har været en stor succes for både kandidater og Lantmännen Schulstad. Kom forbi stand nr. 39 på KL – JobCAMP og hør mere om, hvordan Hartmanns skaber resultater og samarbejder med forskellige virksomheder. Skal vi også skabe resultater for dine borgere?

Kan stressramte profitere af fysioterapeutisk træning?

I Hartmanns tilbyder vi fysioterapeutisk træning på vores forløb for stressramte. Ikke som et middel til at forbedre de sportslige præstationer men med fokus på at styrke vores kandidaters mestringsevne.
For raske mennesker øger hård motion forbrændingen, iltoptaget, styrker hjertet, muskler og knogler, forebygger depression, beskytter mod diabetes type 2 samt mod visse kræftformer og meget andet.
Men for stressramte kan det have den modsatte effekt. Hvis man dyrker hård motion som eksempelvis sprint eller styrketræning producerer kroppen et højt niveau at stresshormoner – adrenalin og cortisol, selv efter blot 30 minutter, og det er netop disse hormonstoffer, man har for mange af som sygemeldt med stress. Læs hele artiklen her.

Stærk indsats med styrkebaseret tilgang. Faglig debat og networking på det Ny Teater

Den 24. november i København på det Ny Teater samler vi kollegaer fra branchen til en faglig eftermiddag, hvor omdrejningspunktet er styrke og robusthed.
Få større effekt af din indsats i arbejdet med den ledige borger og bedre trivsel i dit arbejdsliv gennem målrettet anvendelse af styrkebegrebet.
Styrker handler om det, der falder os naturligt, som vi er gode til og som giver os energi. Personer, som har mulighed for at bruge deres styrker, trives typisk bedre, er mere selvsikre, har mere energi, oplever mindre stress og præsterer bedre.  Ebbe Lavendt er erhvervspsykolog og forskningsformidler. Pernille Højgaard er konsulent ved Hartmanns og underviser. Kom forbi vores stand nr. 39 på KL – JobCAMP og få en invitation til vores faglige arrangement – ”Stærk indsats med styrkebaseret tilgang” eller se eventet her.