Akademikere i København

Velkommen til Hartmanns' Job Consulting. Vi glæder os til at inspirere, rådgive og støtte dig i forbindelse med dit næste skridt i arbejdslivet. Vores kompetente konsulenter glæder sig til at finde ud af, hvor i din proces, du befinder dig og til hurtigst muligt at finde ud af, hvordan vi kan understøtte den.

Vi ser frem til at tilbyde dig et intensivt videns- og workshop-forløb. Forløbets formål er, at vi med udgangspunkt i din nuværende jobsøgningsadfærd vil understøtte og udfordre din jobsøgning.

Vi arbejder med udgangspunkt i temaerne Jobsøgningmønster, -adfærd og strategi, det aktuelle jobmarked, jobsøgningspraksis, virksomheds- og organisationsforståelse og kontakt, netværk og brugen af SoMe i jobsøgning.

 

Dagens aktiviteter starter kl. 08.30, bortset fra fredag hvor vi starter kl. 09.00 – dette gælder alle akademikerforløb, uanset ugentligt timetal.

Frokost og forplejning?

Hos Hartmanns er der fri adgang til kaffe, the og vand. Vi opfordrer dig til at medbringe frokost, som du kan opbevare i kandidatkøleskabet. I og omkring Kødbyen er der også et bredt udvalg af restauranter og take-away steder, hvor du kan forsyne dig, hvis du foretrækker det.

 

Vores adresse er:

Flæsketorvet 91 K
1711 København V
(vores indgang ligger i Kødbyen lige overfor restauranten Warpigs).

Kontoret har åbent fra 08.15-17.00.