Kursus i MOVE

 

Ønsker du at styrke dit arbejde med den ledige kandidat gennem den nyeste viden og forskning inden for beskæftigelsesområdet? MOVE er en modulopbygget uddannelse bestående af 12 moduler, hvor du selv sammensætter modulerne efter dit behov.

MOVE-uddannelsen er for dig, der hver dag arbejder med borgere, der af forskellige årsager står uden for arbejdsmarkedet. Med MOVE-uddannelsen kommer du tættere på borgeren og hurtigere til målet - at få borgeren tættere eller ind på arbejdsmarkedet. Du får altså flere værktøjer at arbejde med i beskæftigelsesarbejdet.

Uddannelsen styrker dig i at facilitere kandidatens forandringsproces og overvinde aktuelle udfordringer. Gennem en styrkebaseret tilgang til kandidaten, ser du deres eksisterende ressourcer og kan udvikle kandidatens selvbillede og arbejdsidentitet.

MOVE tager udgangspunkt i det enkelte menneskes muligheder og præsenterer teorier og værktøjer, som kan løfte den enkelte kandidat tættere på arbejdsmarkedet. Med MOVE får du nye perspektiver på dine samtaler, både på proces- og indholdsniveau, og du får redskaber til at kunne skabe fremdrift i relationen med kandidaten.

 

MOVE-konceptet

Konceptet handler om at skabe forandring og progression i menneskers jobliv, i ledelse, i organisationer, i teams, i beskæftigelsesarbejdet, i kundetilgangen mv. Kort sagt kan metoden MOVE anvendes i alle former for relationer mellem mennesker.

MOVE står for: Multiteoretisk, Operationel, Vidensskabende og Evidensbaseret. MOVE bygger på den nyeste forskning og efterprøvede teorier inden for positiv psykologi, kognitivteori og -metode samt neuropsykologi.

 

MOVE-uddannelsens 12 moduler

MOVE består af 12 moduler og kan tages enkeltvis, men vi anbefaler, at man minimum kombinerer fire moduler. Vi rådgiver gerne om valg i forhold til behov. Du kan læse om de 12 moduler her:

MOVE uddannelsens 12 moduler

Mød din underviser

Underviserne fra Hartmanns er MOVE-uddannede konsulenter og har minimum tre års erfaring med undervisning, implementering og forankring af MOVE-konceptet.

Nynne Poulsen

Udbytte

Når du er MOVE-certificeret, vil du have flere greb at dreje på og på den måde kunne bringe borgeren tættere på arbejdsmarkedet. Det vil gøre en helt konkret forskel i din dagligdag – også for borgeren. Du kigger med et styrkebaseret syn på borgeren og tror på, at alle kan bidrage på arbejdsmarkedet på sin egen måde.

 • Du vil kunne identificere eksisterende ressourcer
 • Du får nye perspektiver på dine dialoger
 • Du får styrket dine handlemuligheder i mødet med mennesket
 • Du kommer til at kunne facilitere en forandringsproces
 • Som gruppe opnår man et fælles sprog

 

Tidligere deltagere siger:

”Gennemgang og afveksling i modulerne har været gode, konkrete og brugbare ift. praksis”

”Formidlingen er relevant og praksisnær”

”Kurset kan anbefales!!”

 

  Bestil her

  • Type:
   Kursus
  • Region:
   Danmark
  • Emne:
   Beskæftigelsesindsats
   HR
  • Pris: 2595.00 kr. ex. moms.