Afbrudt
Hartmanns bliver del af Actief Group
Mark Maesen, CEO Actfief Group, Ronny Saul, Tidligere ejer af Hartmanns, Anne-Mette Ravn, CEO Hartmanns, Thomas Schelfhout, Investment Director, Gilde

Hartmanns bliver del af Actief Group og udvikler sin position på det danske marked


Ballerup, 28. juni, 2022 – Hartmanns A/S ("Hartmanns"), herunder Teknik Bureauet, bliver del af Actief Group, en førende vesteuropæisk uafhængig bemandingsvirksomhed.  Hartmanns er allerede blandt de førende HR- og bemandingskonsulenthuse i Danmark. Partnerskabet med Actief Group styrker yderligere kompetencer og grundlaget for vækst.


Hartmanns har gennem 26 år opbygget en anerkendt virksomhed, der tilbyder offentlige og private virksomheder ydelser inden for rekruttering, vikarer, outplacement og rådgivning.  Teknik Bureauet, som har 17 års erfaring med teknisk specialiseret bemanding og rekruttering, blev en del af Hartmanns i 2020.

Som del af Actiefs internationale gruppe og ambitioner styrkes den fælles position på et globalt arbejdsmarked. 

Hartmanns og Actief har begge en strategi, der fokuserer på langsigtede relationer, troværdighed og en lokal tilgang, hvilket sikrer service med høj værdi til kunder og kandidater. Hartmanns' administrerende direktør, Anne-Mette Ravn fortsætter og vil lede Actief-Hartmanns aktiviteter i Danmark. 

Anne-Mette Ravn, CEO i Hartmanns:

"Vi oplevede en stærk gensidig forståelse med Actief lige fra starten, og vi mener, at der er et godt match med Actief's filosofi og DNA. Vi er derfor begejstrede for at blive en del af Actief-familien og videreudvikle vores danske aktiviteter sammen."

Mark Maesen, CEO for Actief Group, supplerer:

"Hartmanns og Actief har mange ligheder i vision og kultur, og kerneværdierne passer godt sammen. Begge yder mere end bemanding.  En personlig tilgang, involvering og oprigtig interesse for medarbejdere og kunder er centralt for begge parter. Derudover har lokal tilstedeværelse og entreprenørskab stor betydning for begge virksomheder. Det er her, vi gør forskellen. "

Actief Group er aktiv i Belgien, Holland, Tyskland, Østrig og nu også i Danmark med i alt mere end 230 filialer og beskæftiger dermed mere end 22.000 midlertidigt ansatte. I 2022 forventes omsætningen at nå op på 800 mio. EUR.

Med opkøbet følger Actief Group de seneste års vækststrategi med fokus på at opnå organisk vækst over markedsniveau suppleret med strategiske add-on opkøb. Actief Groups ambition er, at opnå en top-10-position i hvert af de lande, virksomheden opererer i.

Om Hartmanns Hartmanns bliver del af Actief Group
Hartmanns er en dansk HR- og job konsulenthus med hovedsæde i Ballerup (ved København), der leverer end-to-end HR-ydelser til både private og offentlige kunder.  Virksomheden blev grundlagt i 1996 og dækker hele cirklen: Fra vikarer og rekruttering til outplacement og rådgivning inden for arbejdsmiljø og ledelse. Teknik Bureauet er et datterselskab i Hartmanns
og tilbyder specialiserede tekniske rekruttering- og vikarløsninger.  Hartmanns og Teknik Bureauet møder hvert år ca. 25.000 kandidater i forbindelse med job.

Om Actief GroupHartmanns bliver del af Actief Group
Actief Group er en af de største uafhængige bemandingsvirksomheder i Vesteuropa. Actief blev grundlagt i 1988 i Lummen (Belgien) og sikrer fleksibel service for virksomheder og kandidater i jobmarkedet. Actiefs succes er baseret på dybe rødder i lokale netværk af små og mellemstore virksomheder kombineret med en fast tro på en høj grad af stabilitet og vigtigst af alt medarbej-dernes tilfredshed og drivkraft. Støttet af sin hovedaktionær Gilde Equity Management har Actief Group firedoblet omsætningen siden 2011, med de første skridt uden for Belgien ved opkøbet af TiP (2014), Tence (2015) og Prima Personeel (2019) i Holland, ISU Group (2015), TimeCraft (2017) og AB Zeitpersonal (2017) i Tyskland og Jobmade (2018) i Østrig. Med købet af Hartmanns er Actief Group nu aktiv i fem vesteuropæiske lande.

For yderligere presseinformation:

  • Adm. Direktør Hartmanns A/S, Anne-Mette Ravn, +45 4121 1313, anne-mette.ravn@hartmanns.dk

  • PR & Marketingchef Hartmanns A/S, Pia Sandengen, +45 4121 1314, pia.sandengen@hartmanns.dk

  • CEO Actief Group, Mark Maesen, +32 (0) 475 64 54 03, mark.maesen@actief.be